Yandex Metrica

İki akaryakıt devi birleşiyor! Petrol Ofisi, BP Türkiye'yi satın alıyor

İki akaryakıt devi birleşiyor! Petrol Ofisi, BP Türkiye'yi satın alıyor

Akaryakıt sektöründe bomba gibi bir gelişme yaşandı. Türkiye'nin önde gelen akaryakıt şirketi Petrol Ofisi'nin CEO'su Mehmet Abbasoğlu, Petrol Ofisi'nin BP Türkiye ve iştiraklerini devralmasına onay çıktığını dile getirdi.  

Ekonomi

13.09.2024, 12:50

Türkiye'nin önde gelen akaryakıt zinciri Petrol Ofisi, önemli bir satın alıma imza atıyor.

Petrol Ofisi, 2023 Kasım'da BP Türkiye'nin akaryakıt operasyonlarını devralacağını açıklamıştı. Söz konusu açıklamanın ardından beklenen haber geldi. 

Araç sahipleri müjde! O yakıt grubuna indirim geldi: 9 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları... Araç sahipleri müjde! O yakıt grubuna indirim geldi: 9 Eylül... Haberi Görüntüle

SATIŞA ONAY ÇIKTI

Petrol Ofisi CEO’su Mehmet Abbasoğlu, Rekabet Kurulu'nun Petrol Ofisi’nin BP Türkiye ve iştiraklerini devralmasına onay verdiğini açıkladı.

OVP sonrası ilk ipucu: 2025 Asgari ücreti ne kadar olacak? Uzman isimden çarpıcı açıklama OVP sonrası ilk ipucu: 2025 Asgari ücreti ne kadar olacak?... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

1912'den beri Türkiye'de faaliyet gösteren ve 700'den fazla istasyonu bulunan BP, Kasım ayında Türkiye'den çekileceğini duyurmuştu. Petrol Ofisi Grubu, BP'nin Türkiye'deki akaryakıt operasyonlarını satın almak üzere hisse alım sözleşmesi imzaladığını duyurmuştu. Mevcut bayi sayısı 1935 olan Petrol Ofisi'nin satın almayla birlikte Türkiye genelinde 2 bin 705 bayisi olacak.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading