Yandex Metrica

İletişim Başkanı Altun'dan OVP paylaşımı: 'Mihenk taşı olacağına inanıyorum'

İletişim Başkanı Altun'dan OVP paylaşımı: 'Mihenk taşı olacağına inanıyorum'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye ekonomisinin 3 yıllık hedef ve politikalarının yer aldığı Orta Vadeli Program (OVP) ile ilgili açıklama yaptı. Altun, "Orta Vadeli Program'ın hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  

Ekonomi

05.09.2024, 22:35

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bugün açıklanan Orta Vadeli Program'ın Türk ekonomisini daha da güçlendirecek bir mihenk taşı olacağını söyledi. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ekonomik gelişmeler ve Orta Vadeli Programla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Nvidia'ya antitröst mahkeme celbi ortalığı karıştırmıştı! Ve beklenen açıklama geldi Nvidia'ya antitröst mahkeme celbi ortalığı karıştırmıştı! Ve beklenen açıklama geldi Haberi Görüntüle

'ORTA VADELİ PROGRAM'IN HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM'

Resmi X sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altun, "Vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmak ve ekonomimizin sürdürülebilirliğini güçlendirmek amacıyla bir dizi önemli iktisadi hedefler içeren Orta Vadeli Program’ın hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 

Dolar ve Euro'da hareketlilik: İşte 9 Eylül 2024 güncel döviz kurları Dolar ve Euro'da hareketlilik: İşte 9 Eylül 2024 güncel döviz... Haberi Görüntüle

'MİHENKT TAŞI OLACAĞINA İNANIYORUM'

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hükümetimiz tarafından bilimsel ölçütler ışığında titizlikle hazırlanan OVP’nin, sağlam temeller üzerine kurulu ekonomimizi daha da güçlendirecek bir mihenk taşı olacağına ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmada önemli katkılar sunacağına gönülden inanıyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading