Yandex Metrica

Sitede Ara

İndi-bindisi bile cep yakan taksilerde sürücüler yeni zammı beğenmedi: Kontak kapatacağız!

İndi-bindisi bile cep yakan taksilerde sürücüler yeni zammı beğenmedi: Kontak kapatacağız!

İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 13 ila yüzde 20 oranlarında zam yapılırken taksi ücretlerine de zam yapılmış oldu.  İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ise yapılan zam oranını beğenmeyerek "Esnafı hiçe sayan teklifi kabul etmiyoruz. Bu maliyetlerle kontak kapatırız” dedi.   

Ekonomi

25.07.2024, 14:14

İstanbul'da taksi ücretlerine yüzde 22,19 oranında zam yapıldı. Zamla birlikte taksilerde taksimetre açılış ücreti 24,55 liradan 30 liraya yükseldi. Sarı taksinin indi-bindi ücreti 90 liradan 100 liraya yükseldi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ise zam oranlarına itiraz edeceklerini bu maliyetlerle kontak kapatacaklarını ifade etti. 

Büyükşehirlerde zam haberleri arka arkaya gelmeye başladı. Ankara'daki ulaşım zammının üzerinden çok geçmeden bir zam haberi de İstanbulluya geldi. UKOME toplantısı, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün başkanlığında, toplu ulaşım ücretlerine zam gündemiyle Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Konut kredisinde 2,5 milyon TL destek! Garanti BBVA, ING, Ziraat Bankası taksit tutarları belli oldu! Konut kredisinde 2,5 milyon TL destek! Garanti BBVA, ING, Ziraat... Haberi Görüntüle

90 LİRADAN 100 LİRAYA ÇIKARILDI

Toplantıda, toplu ulaşım araçları ile taksi, okul ve personel servis ücretlerine yüzde 22,19'a varan oranlarda zam teklifi görüşüldü. Taksilerde taksimetre açılış ücreti yüzde 22,19 zamla 24,55 liradan 30 liraya, sarı taksi mesafe ücreti kilometre başına 17,61 liradan 20 liraya, sarı taksi zaman tarifesi ücreti saatlik 195,63 liradan 235 liraya, sarı taksi indi-bindi ücreti ise 90 liradan 100 liraya çıktı.

Ev alacaklar dikkat! Resmi açıklama geldi: Düşük faizli konut kredisi haberleri yalan çıktı! Ev alacaklar dikkat! Resmi açıklama geldi: Düşük faizli konut kredisi... Haberi Görüntüle

TAKSİCİLER YAPILAN ZAMMI BEĞENMEDİ 

Zam oranının daha da artırılması için teklifin yeniden alt komisyona gideceği bildirdi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ise zam oranlarına itiraz etti.  Eyüp Aksu, “Esnafı hiçe sayan teklifi kabul etmiyoruz. Bu maliyetlerle kontak kapatırız” ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading