Yandex Metrica

Sitede Ara

İŞKUR açıkladı! Türkiye'de en fazla işçi arayan sektörler belli oldu!

İŞKUR açıkladı! Türkiye'de en fazla işçi arayan sektörler belli oldu!

Türkiye'de 2024 yılı Ağustos ayı Açık İş İstatistikleri Araştırması İŞKUR tarafından açıklandı. Türkiye'de en fazla eleman arayan sektörler belli oldu.

Ekonomi

09.09.2024, 17:04

İŞKUR tarafından Ağustos ayı için yapılan Açık İş İstatistik Araştırmaları belli oldu. Türkiye'de açık iş oranı en fazla olan sektörler tek tek sıralandı. 

Annelerin hesabına 36 bin TL yatacak! SGK müjdeyi duyurdu: Toplu ödemeler başlıyor Annelerin hesabına 36 bin TL yatacak! SGK müjdeyi duyurdu: Toplu... Haberi Görüntüle

EN FAZLA İŞÇİ ARAYAN MESLEKLER BELLİ OLDU

Türkiye'de en fazla açık iş oranı en yüksek olan sektör imalat sanayisi olurken, Açık İş Sayısı ağustos ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5.85 azaldı. Bu sayı ise 221 bin 874'e düştü. 

İŞKUR'un aylık 'İstatistik Raporu'nda yer alan bilgilere göre, açık iş sayısı ağustos ayına göreyüzde 5.85 düşüşle 221 bin 874 oldu.

5 yılda 200 milyar TL'lik yatırım! Türkiye'de Ar-Ge çalışmaları hız kazandı 5 yılda 200 milyar TL'lik yatırım! Türkiye'de Ar-Ge çalışmaları hız... Haberi Görüntüle

AÇIK İŞLER ÖZEL SEKTÖRDE ARTTI

Geçen yılın aynı ayında ise açık iş sayısı 235 bin 656 seviyesindeydi. Açık işlerin büyük bölümü özel sektörde olurken, en çok aranan meslekler turizm otelcilik elemanı, güvenlik görevlisi ve garson oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading