İslam Memiş açık açık tarih verdi: Altın yatırımcıları bunu kaçırmasın!

İslam Memiş açık açık tarih verdi: Altın yatırımcıları bunu kaçırmasın!

Gram altında temmuz ayı itibariyle beklenen yükseliş trendine hızlı bir giriş yaptı. Fed'in faiz indirme ihtimaliyle altın fiyatları rekor seviyeyi gördü. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,yaptığı son değerlendirmesinde yatırımcılar için açık açık tarih verdi.

Ekonomi

13.07.2024, 18:46

Dünya ve Türkiye piyasalarında gözler, ABD Merkez Bankası Fed'in olası bir faiz indirme ihtimaline karşı hareketlendi. Gram altın hafta içerisinde tarihi rekor kırdı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar için dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 

Lufthansa'dan Alman Spiegel dergisi aracılığıyla Münih havalimanlarına ağır kötüleme: Avrupa'nın en kötüsü! Lufthansa'dan Alman Spiegel dergisi aracılığıyla Münih havalimanlarına ağır kötüleme: Avrupa'nın... Haberi Görüntüle

"İPUÇLARINI ARAYACAĞIZ"

Memiş yatırımcılara şu sözlerle tavsiyede bulundu:

"ABD'deki enflasyon verisi çok önemliydi. TÜFE ve ÜFE verileri küresel piyasalarda, altın ve gümüş tarafında fiyatlamaya neden oldu. Fed ne zaman faiz indirimlerine başlayabilir, bunun ipuçlarını arayacağız.

AB'den Temu'ya soruşturma! 10 gün içinde AB'den Temu'ya soruşturma! 10 gün içinde "yasa dışı ürün satışı"... Haberi Görüntüle

"2350-2400 DOLAR ARALIĞINI TAKİP EDECEĞİZ"

Ons altında 2416 dolara kadar yükseliş gördük. ABD ÜFE verisi de açıklandı. İhlal edilen alanlar vardı ancak gerçekleşmedi bu geri çekilme. 2400 üzerinde kalıcı olabilirse, 2400-2450 aralığında temmuzda bir ons altın görebiliriz söylemim vardı. Ons altında yüzde 1'e varan satışlar gördük üfe verisinden sonra. 2396 doları gördü. Burada tekrar 2350-2400 dolar aralığını takip edeceğiz.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli ana hat lokomotifi raylara ne zaman iniyor? Bakan Uraloğlu açıkladı! Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli ana hat lokomotifi raylara... Haberi Görüntüle

"2573 LİRAYA KADAR YÜKSELMİŞTİ"

Demek ki önümüzdeki hafta altın ve gümüş tarafında alım fırsatı sürecine girmiş olduk. 15 Temmuz resmi tatil. İşlerinizi ona göre ayarlarsınız. Ons altın 2397 dolarda. Gram altın fiziki altın tarafında 2545-2555 lira aralığında. 2573 liraya kadar yükselmişti. Geri çekilmeler var."

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading