Yandex Metrica

Sitede Ara

İslam Memiş açıkladı: Bayram sonrası piyasalarda yer yerinden oynayacak! İşte altın piyasasında beklenen atılım...

İslam Memiş açıkladı: Bayram sonrası piyasalarda yer yerinden oynayacak! İşte altın piyasasında beklenen atılım...

Altın yatırımcıları meraklı gözlerle altının seyriyle ilgili araştırmalarına devam ediyor. Altın piyasasında ünlü ekonomistlerin görüşleri merakla dikkate alınırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bayram sonrasında dikkati çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Ekonomi

18.06.2024, 17:45

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının gidişatına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Yatırımcıların birçoğu uzman ismin görüşlerini dikkate alırken Memiş’ten bayram sonrasına ilişkin önemli açıklamalar geldi. Geçtiğimiz hafta gram altın fiyatı yüzde 2,04 artış gösterirken 2 bin 450 liraya kadar yükselmişti. Öte yandan Cumhuriyet altını yüzde 0,44 kazançla 15 bin 970 liraya, dolar yüzde 1,31 artışla 32,6860 liraya yükselirken, euronun satış fiyatı yüzde 0,01 düşüşle 34,9060 lira oldu.

TMO duyurdu! SMS ile bilgilendirme yapılacak! Ödemeler bugün itibarıyla hesaplara yatırıldı TMO duyurdu! SMS ile bilgilendirme yapılacak! Ödemeler bugün itibarıyla hesaplara... Haberi Görüntüle

BAYRAM SONRASI ÖNEMLİ 

Ünlü analist İslam Memiş, altın ve döviz kanadında belirsizliklerin hâlâ devam ettiğini ve yatırımcıların da bunu dikkate alarak temkinli adımlar atmaları gerektiğini vurguladı. Bayramdan sonraki sürece ve özellikle Temmuz ayına dikkati çeken uzman isim, piyasalarda hareketlilik beklendiğini ifade etti.

Şu an için doların 32 lira 30 kuruşta seyrettiğini söyleyen Memiş, Euro/dolar paritesinin 1.08’de sabit kaldığını ve bu seviyelerin belirsizlikle dolu olduğunu belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading