Yandex Metrica

Sitede Ara

İstanbul Havalimanı yine zirvede: Avrupa'da birinci sırada yer aldı

İstanbul Havalimanı yine zirvede: Avrupa'da birinci sırada yer aldı

İGA İstanbul Havalimanı “2024 Havalimanı Endüstrisi Bağlantı Raporu”na göre, "doğrudan bağlantı" sağlayan havalimanları arasında Avrupa'da birinci sırada yer aldı.

Ekonomi

03.07.2024, 01:53

Dünyanın en büyük havalimanları arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı, zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Airport Council International – Europe'un (ACI Europe) yayımladığı "2024 Havalimanı Endüstrisi Bağlantı Raporu"na göre, "doğrudan bağlantı" sağlayan havalimanları arasında Avrupa'da birinci sırada yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, raporda, Avrupa'daki doğrudan ve dolaylı toplam hava bağlantısının salgın öncesi seviyelerin yüzde 14 altında kaldığı belirtildi. Ayrıca, jeopolitik gerilimler ve havacılık sektöründeki yapısal değişikliklerin havalimanlarının performanslarına olan etkisi vurgulandı.

CHP heyeti ile görüşen Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama: Verilen mesajlar tribün ve taraftar kaygılı CHP heyeti ile görüşen Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama: Verilen mesajlar... Haberi Görüntüle

GEÇEN YILA KIYASLA YÜZDE 23 ARTTI

Rapora göre, performansını salgın öncesine göre yüzde 9 artıran İGA İstanbul Havalimanı, "doğrudan bağlantı" açısından Avrupa'nın zirvesinde yer alıyor.

İGA İstanbul Havalimanı, Orta Doğu'ya "en iyi", Asya-Pasifik'te ise "en iyi ikinci" doğrudan bağlantıya sahip ve bu bağlantılarını geçen yıla kıyasla yüzde 23 artırdı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading