İstanbul'un ünlü AVM' si 70 yıl boyunca kiracı olacak! AVM'nin olduğu arazi satışa çıkarıldı

İstanbul'un ünlü AVM' si 70 yıl boyunca kiracı olacak! AVM'nin olduğu arazi satışa çıkarıldı

İstanbul'un ünlü AVM'si satış kararı ile gündeme geldi. Herkesin uğradığı o AVM rekor fiyatla satışa sunuldu.   

Ekonomi

27.09.2024, 13:48

Türkiye İş Bankası'nın bağlı ortaklığı İş GYO İstanbul'un ünlü AVM'sinin arazisinin satışa çıkardığını açıkladı. İstanbul' un ünlü AVM' si olan Marmara Park’ın arsası satışa çıktı. Satışa çıkarılan arazi için Türkiye İş Bankası'nın bağlı ortaklığı İş GYO fiyat belirledi. Daha sonra arazinin değerini açıkladı. 

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! TCMB ve BDDK'dan dev adım geldi: 60 aya kadar yapılandırma yapılabilecek Kredi kartı borcu olanlar dikkat! TCMB ve BDDK'dan dev adım... Haberi Görüntüle

DEĞERİ BELİRLENDİ 

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamayla,  dev alışveriş merkezinin arazisi için belirlenen satış bedelinin 7 milyar TL olduğu açıklandı.

Emlakta yeni dönem başlıyor: İşte doğrulanmış ilan uygulamasının detayları Emlakta yeni dönem başlıyor: İşte doğrulanmış ilan uygulamasının detayları Haberi Görüntüle

FİRMAYA TEKLİF VERİLDİ 

 İş GYO tarafından yapılan açıklamada, söz konusu arazinin satışında ön alım hakkının Alman menşeli ECE Türkiye’ye (İstanbul 1 Gayrimenkul Yönetimi A.Ş.) verildiği ortaya çıktı. ECE, Avrupa genelinde 200'den Fazla alışveriş merkezini yönetiyor. Bu firma şimdi ise Marmara Park'ın da 70 yıllığına kiracısı olacak. 5 GYO arazinin satışının 2.711.908.000 TL + KDV bedelle ECE Türkiye’ye teklif edileceği duyuruldu. Arsa bitişiğinde olan 2 parsel içinde 15.365.000 TL + KDV bedelle yine aynı firmaya satış teklifi verilecek. ECE firmasının, Türkiye teklifini değerlendirmek için 1 aylık süresi olduğu açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Tolga Çolak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading