Yandex Metrica

Kamuya personel alımı bayramda da devam ediyor! Başvurular İŞKUR üzerinden

Kamuya personel alımı bayramda da devam ediyor! Başvurular İŞKUR üzerinden

Kamuda çalışmak isteyenler için yeni fırsat daha... Kısıtlı sürede yapılacak başvurular 20 Haziran'da sona ercek. İşte işe ve başvuru şartlarına ve zamanına dair bilgiler...

Ekonomi

18.06.2024, 00:17

Kamuda çalışmak isteyenler İŞKUR tarafından yayımlanan ilanları dikkatle takip ediyor. Yayımlanan son ilan temizlik görevlisi alımına ilişkin... Samsun 19 Mayıs Belediyesi, beş adet temizlik görevlisine ihtiyacı olduğunu duyurdu ve bunun için İŞKUR üzerinden bir ilan yayımladı.

Başvurular kısıtlı sürede; ilan tarihinden itibaren 5 gün içinde tamamlanacak. Başvurular, esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılabileceği gibi hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de yapılacabilecek.

Hesaplarınızı kontrol edin! Bakanlık ödemeleri erkene çekti: 180 milyon 450 bin TL'den payınıza ne düşmüş öğrenin Hesaplarınızı kontrol edin! Bakanlık ödemeleri erkene çekti: 180 milyon 450... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları ise şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

En az ilkokul mezunu, en fazla lise mezunu olmak,

Beden işi yapmaya engel durumu olmamak,

Hırsızlık, gasp, adam yaralama, öldürme, mala zarar verme, görevi kötüye kullanma, zimmet suçu, kadın ve çocuk istismar suçlarından ceza almamış olmak.

Son başvuru tarihi 20 Haziran.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading