Yandex Metrica

Sitede Ara

Kanun Meclis'ten geçti: Mehmet Şimşek resmen duyurdu: Vergide yeni dönem başlıyor

Kanun Meclis'ten geçti: Mehmet Şimşek resmen duyurdu: Vergide yeni dönem başlıyor

Vergi düzenlemelerini içeren kanun Meclis'te kabul edildi. Vergilemede adaleti ve etkinliği artırmayı ve kayıt dışı ekonomiyle mücadeleyi hedefleyen vergi yasasının vatandaşlara yük getirmediğini belirten Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Amacımız, çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi almaktır." ifadelerini kullandı.

Ekonomi

28.07.2024, 15:18

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi düzenlemelerini içeren kanunun Meclis'te kabul edildiğini duyurarak, "Amacımız, çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi almaktır." dedi.

Nvidia'ya antitröst mahkeme celbi ortalığı karıştırmıştı! Ve beklenen açıklama geldi Nvidia'ya antitröst mahkeme celbi ortalığı karıştırmıştı! Ve beklenen açıklama geldi Haberi Görüntüle

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Vergi düzenlemelerini içeren kanun Yüce Meclisimizde kabul edildi. Vergilemede adaleti ve etkinliği artırmayı, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleyi hedefleyen bu yasa vatandaşlarımıza yük getirmiyor. Amacımız, çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi almaktır. Vergi gelirlerinde sağlanan iyileşmeyi vatandaşlarımızın refahı ve ülkemizin istikrarı için verimli alanlara yönlendireceğiz.

Habere Tepki Ver

3

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading