Yandex Metrica

Kiracılara kötü haber! Ev sahipleri bu belgeyi zorunlu tutuyor! İmzalamayana ev yok

Kiracılara kötü haber! Ev sahipleri bu belgeyi zorunlu tutuyor! İmzalamayana ev yok

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlık, Enflasyonla birlikte artan kiralar kiracılara zor zamanlar yaşatırken, bunlara ek olarak bir de ev sahipleri tarafından zorunlu belge getirildi. O belgeyi imzalamayan artık kiraya çıkamayacak...  

Ekonomi

04.07.2024, 10:05

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan krizler, yeni önlemleri de beraberinde getirdi. Ev sahipleri, belirli bir belgeyi imzalamayan kiracılara artık ev vermeme kararı aldı.

Rusya ve Ukrayna Savaşı'nın ardından Antalya'ya pek çok yabancı göç etti. Antalya'da konut fiyatları da erişilmeyecek seviyeye kadar yükselmiş durumda. 

Kira ve satış bedelinin karşılanamaması, ev sahiplerini yabancılara teşvik etti. Enflasyonla birlikte emlak sektöründeki artan fiyatlar, mülk sahipleri ile kiracılar arasında anlaşmazlıklara neden oluyor. 

Otomobil alacaklar dikkat! Dev kampanya duyuruldu: 100.000 TL peşinata ayda 4 bin TL taksit Otomobil alacaklar dikkat! Dev kampanya duyuruldu: 100.000 TL peşinata ayda... Haberi Görüntüle

YENİ BELGE: TAHLİYE TAAHHÜDÜ

Ev sahipleri, düzenli olarak kira ödeyen kiracıları tahliye edemediğinden dolayı farklı çözüm yolları arıyordu. Taşınmazlarını kiraya veren ev sahipleri, sözleşme sırasında kiracılara açık tarihli tahliye taahhüdü imzalatmaya başladı.

Bu taahhüdü imzalayan kiracılar, ev sahibiyle anlaşmazlığa düştüğü anda tahliye edilebiliyor. Bu durumu bilen kiracılar ise bu belgeyi imzalamak istemiyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading