Yandex Metrica

Konut kredisinde 2,5 milyon TL destek! Garanti BBVA, ING, Ziraat Bankası taksit tutarları belli oldu!

Konut kredisinde 2,5 milyon TL destek! Garanti BBVA, ING, Ziraat Bankası taksit tutarları belli oldu!

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, konut kredilerini araştırmaya başladı. 2,5 milyon TL değerinde bir konut kredisi kullanıldığında banklara ödenecek aylık taksit miktarları ve toplam geri ödeme tutarları, vatandaşlar tarafından oldukça önem taşıyor. İşte Garanti BBVA, ING, Ziraat Bankası, İş Bankası taksit tutarlarını...  

Ekonomi

26.08.2024, 11:38

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, bankaların konut kredilerini değerlendirmeye başladı.

Bu kapsamda vatandaşlar büyük adımı atmadan önce karşılarına çıkan finansman seçeneklerini titizlikle değerlendiriyor. Özellikle 2,5 milyon TL gibi yüksek bir kredi tutarı söz konusu olduğunda aylık ödenecek taksit miktarı ve toplam geri ödeme tutarı, büyük önem taşıyor.

2.500.000 TL 120 Ay Vadeli Konut Kredisi

Garanti BBVA: Aylık olarak, 78.612 TL taksit ödenmekte ve bu kredinin yıllık faiz oranı %3,06 olarak belirlenmiş. Toplamda ise, kredi süresince ödenecek miktar 9.451.177 TL'yi buluyor.

ING Bank: Burada aylık taksit 81.635 TL olarak hesaplanmış ve faiz oranı %3,19 seviyesinde. Kredinin tamamı için ödenecek toplam tutar ise 9.818.847 TL.

Türkiye İş Bankası: Aylık taksit tutarı 79.540 TL, uygulanan faiz oranı ise %3,10. Toplam geri ödeme miktarı 9.577.681 TL olarak öngörülmekte.

Ziraat Bankası: Bu banka, 107.948 TL'lik aylık taksitlerle kredi sunmakta ve %4,29'luk bir faiz oranı uygulamakta. Kredi süresince toplam ödenecek miktar 12.967.763 TL olarak hesaplanıyor.

Hesaplar sil baştan değişti! Memur zammı sosyal yardımları değiştirecek! 65 yaş aylığı, engelli aylıkları, evde bakım maaşı… Hesaplar sil baştan değişti! Memur zammı sosyal yardımları değiştirecek! 65... Haberi Görüntüle

GARANTİ BBVA

Gelir durumunuzu belgeleyen belgeler, kimlik belgeniz ve satın almak istediğiniz evle ilgili bilgiler gereklidir. Garanti BBVA, kredi başvurunuzu değerlendirirken kredi notunuzu ve finansal geçmişinizi de dikkate alır.

Dolar ve Euro güne nasıl başladı? İşte 13 Eylül 2024 güncel döviz kurları Dolar ve Euro güne nasıl başladı? İşte 13 Eylül 2024... Haberi Görüntüle

ING BANK

ING Bank konut kredisi başvurusunda bulunacak olanlar da benzer şekilde bankanın internet sitesi veya şubeleri aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirebilirler. ING, kredi verilip verilmeyeceğini belirlemek için maaş bordrosu ve hesap özeti gibi belgeler ister. Ayrıca satın alınacak evin ekspertiz raporu da kredi sürecinin önemli bir parçasıdır.

Mehmet Şimşek sinyali vermişti: Kredi kartlarına yapılacak 4 kısıtlamanın detayları belli oldu! Mehmet Şimşek sinyali vermişti: Kredi kartlarına yapılacak 4 kısıtlamanın detayları... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası, geniş bir müşteri kitlesine hitap eden kredi seçenekleriyle dikkat çekiyor. Gerekli belgelerle Ziraat Bankası'nın herhangi bir şubesine giderek konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Banka ayrıca başvuru sırasında kredi tahsis ücreti ve ekspertiz ücreti gibi ek maliyetleri de belirtir.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading