Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitcoin kritik seviyeyi aştı

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitcoin kritik seviyeyi aştı

Kripto para borasasında önemli yerre sahip olan Bitcoin, yatırımcıların dikkatini çekti. Bitcoin, kritik seviye olan 65 bin doların üzerine çıktı. 

Ekonomi

27.09.2024, 14:38

Kritik seviyeye ulaşması için olumlu ABD istihdam verileri ve Çin'in ek teşvik önlemleri raporlarıyla Bitcoin, 65 bin doların üzerine çıktı. Kripto para borsası yeni güne Bitcoin 65 bin 500 dolar, lider altcoin Ethereum 2 bin 660 dolar seviyesinde işlem gördü. 

Kripto para piyasasının toplam değeri 2,25 trilyon dolar olurken, Bitcoin'in piyasa değeri 1,30 trilyon dolara, Ethereum'un piyasa değeri 320 milyar dolara yükseldi. Dün ABD'deki spot Bitcoin ETF'lerine toplamda 365,7 milyon dolar, spot Ether ETF'lerine de 100 bin dolarlık çıkış yaptı.

Gram altını olan bayram edecek! İslam Memiş'ten altınını satmayı düşünenlere uyarı Gram altını olan bayram edecek! İslam Memiş'ten altınını satmayı düşünenlere... Haberi Görüntüle

PİYASAYI OLUMLU YÖNDE ETKİLİYOR

ABD Merkez Bankasının geçtiğimiz hafta (Fed) faiz indirimi de kripto varlık piyasasına büyük oranda destek sağladı. Ayrıca yakalaşan ABD başkanlık seçimlerinde, başkan adaylarının kripto hakkındaki olumlu görüşleri de piyasayı olumlu yönde etkiledi.

Tüm zamanların zirvesinde! Altın kritik eşiğe dayandı: İşte 25 Eylül güncel altın fiyatları... Tüm zamanların zirvesinde! Altın kritik eşiğe dayandı: İşte 25 Eylül... Haberi Görüntüle

 

Bitcoin'e Kamala Harris dopingi! 2 başkan adayının da kripto vaadi piyasayı uçurdu Bitcoin'e Kamala Harris dopingi! 2 başkan adayının da kripto vaadi... Haberi Görüntüle

ABD BAŞKANLIK SEÇİMİ ÖNEMLİ ETKİLİYOR 

ABD başkanlık seçimlerini Donald Trump'ın kazanması halinde kripto varlık piyasalarına ilişkin olumlu hareketlenmeler bekleniyor.  Trump'ın destekleyici görüşleri piyasayı hala olumlu yönde etkiliyor. Kamala Harris de aynı şekilde geçtiğimiz günlerde kripto hakkında olumlu konuşmuş ve sektöre destek sözü vermişti.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading