Kripto para yatırımcıları dikkatli olun! Bitcoin fiyatlarında ani değişim olabilir

Kripto para yatırımcıları dikkatli olun! Bitcoin fiyatlarında ani değişim olabilir

Kripto para piyasasından uyarı geldi. Bitcoin’in fiyatında ani yükseliş ve inişler gözlemlenebilir. İşte deneyimli yatırımcı Peter Brandt’ın tahminleri…

Ekonomi

13.10.2024, 18:44

Deneyimli yatırımcı Peter Brandt, Bitcoin fiyatının (BTC) yakında yeni yükselişler kaydetmezse önemli bir düşüş olabileceğini söyledi. Brandt, Bitcoin'e ilişkin tahminlerini ve analizlerini paylaştı. Yaptığı analizlerde, bitcoin fiyatında potansiyel düşüş yaşanabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Brandt, sosyal medya platformu X'teki 742.500 takipçisine yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Bitcoin'in sekiz aydır sürdürülebilir bir yükseliş​ yapmakta zorlandığını ve bunun riskli bir durum olduğunu söyledi. 

HAREKETLENMELER TEHLİKELİ

Bitcoin için mevcut piyasa durgunluğunu yorumlayan ünlü yatırımcı Brandt, "Yükselmesi gereken bir piyasa yükselmiyorsa, genellikle yükselemez. Bu gözlem, fiyat hareketlerinde görülen zayıflığı vurgular." dedi.

Bitcoin'in portföyündeki en büyük varlıklardan biri olduğunu belirten Brandt, gözlemlerini "Bir tahminden çok bir değerlendirme" olarak sundu. Yatırımcılarını daha dengeli bir bakış açısına davet ederek, "Her iki tarafa da dikkat etmeyenler sonunda çöker." İfadesini kullandı. 

YARILANMA DÖNGÜSÜ YAŞANABİLİR

Geçtiğimiz haftalarda Bitcoin'in gelecekteki potansiyeli için olumlu bir tablo çizen Brandt, yarılanma döngülerinin kripto para birimi için güçlü kazanımlar sağlayabileceğini vurguladı. Mart 2024'teki yaşanan duraksamayı küçük bir mola olarak nitelendirdi.

Bitcoin'in Ağustos-Eylül 2025 döneminde 135.000 dolara ulaşabileceğini öngören Brandt, ancak bu öngörünün fiyatın 48.000 doların üzerinde durmasına bağlı olduğunu hatırlattı. Bu seviyenin kırılması durumunda analizin geçerliliğinin tehlikeye girebilme ihtimalinin söz konusu olduğunu söyledi.

BİTCOİN FİYATI NE KADAR?

Şu anda Bitcoin'in fiyatı 62.741 dolar bandında. Kripto para piyasasındaki dalgalanmalar devam ediyor. Bu yüzden Brandt olası senaryolara hazırlıklı olmak için her zamankinden daha önemli olduğu vurgulanıyor.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading