Kripto ve borsa piyasası alev alacak: Bakan Şimşek müjdeyi verdi: Yatırımcı derin bir oh çekti

Kripto ve borsa piyasası alev alacak: Bakan Şimşek müjdeyi verdi: Yatırımcı derin bir oh çekti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kripto para piyasası için açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, son günlerde kripto para yatırımcılarının merak ettiği ''Kripto para piyasasına vergi gelecek mi?'' sorusuna yanıt verdi. 

Ekonomi

02.10.2024, 15:53

Son günlerde ekonomi haberlerin başında yer alan kripto para piyasası hakkında açıklama geldi. En son ABD seçimlerinin yaklaşmasıyla gündeme gelen kripto paralar, yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. 

Kur Korumalı Mevduat hesap bakiyesinde büyük gerileme! Kur Korumalı Mevduat hesap bakiyesinde büyük gerileme! Haberi Görüntüle

KRİPTO PARA PİYASASINA KESİN AÇIKLAMA GELDİ! 

Bugün ise Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kripto paralar hakkında açıklamada bulundu. Bu açıklama sayesinde bitcoin yatırımcıları derin bir oh çekti. Bakan Şimşek, son yaptığı açıklamasında, borsa ve kripto vergilerinin gündemlerinden çıktığını ifade etti. Bu sayede kripto paralardan vergi alınmayacağı kesinleşti.

Sahte fatura düzenleyenler izaha çağrılacak! Bakanlıktan 3 milyar liralık sahte faturaya kıskaç! Sahte fatura düzenleyenler izaha çağrılacak! Bakanlıktan 3 milyar liralık sahte... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YANIT VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde kripto para piyasası hakkında birçok soru gelmişti. Kripto para yatırımcıları, kripto paraların vergilendirmesi konusu hakkında merakla yanıt bekliyorlardı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, aslında bu sorunun yanıtını vermişti. Kripto paraların gündeme gelmesi hakkında açıklama yapan Yılmaz, bu yıl için yeni bir vergi paketinin söz konusu olmayacağını, borsa ve kripto vergilerinin de gündemlerinden düştüğünü ifade etmişti.

Borsa İstanbul TCMB'nin faiz kararı sonrasında 10 bin puana dayandı Borsa İstanbul TCMB'nin faiz kararı sonrasında 10 bin puana dayandı Haberi Görüntüle

KRİPTO PARASI NE DURUMDA? 

Şu an Orta Doğu'da yaşanan olaylar nedeniyle kripto para piyasasında büyük gerileme görülüyor. Kripto para piyasanın hareketliği sebebiyle bugün Bitcoin, 2.092.051,79 TL' den işlem görürken, Ethereum 84.428,3 TL'den işlem görüyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading