Yandex Metrica

Kuyumcularda kuyruk oluşacak: İslam Memiş o tarihi işaret ederek...

Kuyumcularda kuyruk oluşacak: İslam Memiş o tarihi işaret ederek...

Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği İslam Memiş, gram, çeyrek ve ons altına dair yeni tahminlerini açıkladı. Memiş, Temmuz ayına dikkat çekerek kuyumcularda kuyruk oluşacağına vurgu yaptı.  

Ekonomi

21.06.2024, 12:22

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının bu yıl faiz indirimlerine başlayacağına ilişkin beklentilerin güçlenmesiyle tekrardan yükselişe geçti. Son iki haftanın en yüksek seviyesine ulaşan altın fiyatları güne yine yukarı ivmeli başladı.

ltın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Kuyumcularda kuyruk oluşacak' diyerek o tarihi işaret etti...

Dolar 45 lira olacak, gram altın 3500 TL: Artık nefes almak imkansız! İslam Memiş tek tek açıkladı Dolar 45 lira olacak, gram altın 3500 TL: Artık nefes... Haberi Görüntüle

'ONS ALTIN BEKLENTİMİZ 2280 DOLAR'

İslam Memiş, "Ons altın 2363 dolar seviyesinde. Beklentimiz 2280 dolar seviyesinde. 2293 dolar seviyesine kadar geriledi. Tekrar buradan yükseliş gerçekleştirdi. 363 dolar seviyesi 2340 direncini kırdı yukarıda. Toparlanma isteğine devam eden bir ons altın var" değerlendirmesini yaptı.

Memur ve emekli aylıkları ne zaman yatacak? Zamlı maaşların ödeme tarihi açıklandı Memur ve emekli aylıkları ne zaman yatacak? Zamlı maaşların ödeme... Haberi Görüntüle

BU FİYATTAN BULAMAZSINIZ DEMİŞTİM...

Memiş, "Gram altın TL fiyatı bayramdan önce 2420 lira seviyesine kadar gerilemişti. Alın bu fırsatları bulamazsınız demiştim. Serbest piyasalarda gram altın TL fiyatı 2514 lira seviyesinde. Bayram öncesi ve bayram sonrasına baktığımızda gram altının değeri 100 lira arttı. Bayramdan önce uyarıları dikkate alan altın pozisyonunu kapatanlar iyi bir hareket yaptı, açıkta kalmadı. Temmuz ayı itibariyle 2600 ve 2700 yıl sonunda 3000 ve 3500 lira beklentimiz devam ediyor.'' dedi.

Memiş, ''Geç kaldın mı hayır yine de alabilirsin. Altın ne zamanki 2700 lira seviyesini kıracak kuyumcularda kuyruk oluşacak. Ne zamanki 3 bin lira seviyesini görecek kuyumcularda kuyruk oluşmaya devam edecek. Toplumun maalesef finansal okuryazarlığı böyle.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

3

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading