Yandex Metrica

Sitede Ara

Mehmet Şimşek'ten Bahçeli'ye destek teşekkürü: Açıklamaları çok kıymetli!

Mehmet Şimşek'ten Bahçeli'ye destek teşekkürü: Açıklamaları çok kıymetli!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmeleriyle ilgili açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu ifade etti.    

Ekonomi

23.07.2024, 15:00

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerine X üzerinden teşekkür ederen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Sayın Devlet Bahçeli’nin ekonomi programımıza verdikleri destek çok kıymetlidir" açıklamasında bulundu. 

Birikmişi olanlar dikkat! Altın mı, borsa mı, döviz mi? Haftanın en çok kazandıran yatırımı belli oldu! Birikmişi olanlar dikkat! Altın mı, borsa mı, döviz mi? Haftanın... Haberi Görüntüle

BAHÇELİ: DEZENFLASYON SÜRECİ HER GEÇEN GÜN ETKİSİNİ GÖSTERMEKTEDİR 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün düzenlediği basın toplantısında ekonomiye ilişkin de açıklamalarda  bulundu. "Dezenflasyon süreci her geçen gün etkisini göstermektedir" diyen Bahçeli, "Kredi derecelendirme şirketlerinin ekonomi ivmesini teyit etmesi sevindirici gelişmedir" dedi. 

Sürdürülebilir büyüme için yeşil dönüşüme dev destek Sürdürülebilir büyüme için yeşil dönüşüme dev destek Haberi Görüntüle

"EKONOMİ HIZLA İLERLEME KAYDETMEKTEDİR"

Türkiye ekonomisinin umut uyandıran bir yükseliş kulvarında olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli, "Ekonomi en kötü senaryoların engellemelerine takılmadan hızla ilerleme kaydetmektedir" diye konuştu.

IMF'den Türkiye değerlendirmesi: 'Cari açık düştü, kriz riski azaldı, enflasyonun seyri aşağı yönde' IMF'den Türkiye değerlendirmesi: 'Cari açık düştü, kriz riski azaldı, enflasyonun... Haberi Görüntüle

MEHMET ŞİMŞEK'TEN BAHÇELİ'YE DESTEK TEŞEKKÜRÜ

MHP lideri Bahçeli'nin Türkiye ekonomisi ile ilgili açıklamalarına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten teşekkür geldi. Şimşek, X'ten yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Son dakika... Fitch Ratings'ten Türkiye'yi sevindirecek kredi notu açıklaması Son dakika... Fitch Ratings'ten Türkiye'yi sevindirecek kredi notu açıklaması Haberi Görüntüle

"EKONOMİ PROGRAMIMIZA VERDİKLERİ DESTEK ÇOK KIYMETLİ"

"Cumhur ittifakının değerli ortağı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ekonomi programımıza verdikleri destek çok kıymetlidir. Siyasi istikrarla birlikte rasyonel politikaların kararlılıkla uygulanması başarıyı getiriyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading