Yandex Metrica

Milli Emlak'tan kaçırılmayacak fırsat! 8.000 TL'ye arsa ve tarla satışı başladı! O şehirlerde...

Milli Emlak'tan kaçırılmayacak fırsat! 8.000 TL'ye arsa ve tarla satışı başladı! O şehirlerde...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar, Bayburt ve Amasya başta olmak üzere birçok şehirde çeşitli büyüklükteki arsa, arazi ve tarlaları satışa sunmaya hazırlanıyor. 8 bin TL'den başlayan arsa fiyatları, vatandaşları şimdiden cezbetmeye yetti. İşte merak edilenler...  

Ekonomi

29.08.2024, 12:11

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar, Bayburt, Amasya gibi bir dizi şehirde farklı büyüklüklerde arsa, arazi ve tarla satışlarını gerçekleştireceğini duyurdu.

Bu gayrimenkuller, açık artırma yöntemi ile piyasaya sürülecek ve geniş bir alıcı kitlesini hedef alacak biçimde değerlendirilecek.

Teknoloji devine mahkeme celbi! Piyasalar resmen karıştı Teknoloji devine mahkeme celbi! Piyasalar resmen karıştı Haberi Görüntüle

EMEKLİ VE YENİ YATIRIMCILARA UYGUN MÜLKLER

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olan bu genel müdürlük, Afyonkarahisar, Bayburt ve Amasya başta olmak üzere birçok şehirde çok çeşitli arsa, arazi ve diğer mülkleri sunuyor.

Açık artırma yöntemiyle satılacak olan bu mülkler, fiyatlarıyla vatandaşları cezbetmeye devam ediyor.

Satış Detayları ve İhale Bilgileri

Afyonkarahisar'da 126,33 metrekarelik bir arsanın tahmini ihale bedeli 8.000 TL olarak belirlendi. Bu ihale 3 Eylül 2024'te saat 14:30'da yapılacak.

İşte Afyonkarahisar ve Bayburt'ta gerçekleşecek iki ayrı ihaleye ait satış bilgilerini içeren tablo:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading