Yandex Metrica

Milyonların beklediği ara zam tartışması artık netleşti: İşte AK Parti'den asgari ücret açıklaması

Milyonların beklediği ara zam tartışması artık netleşti: İşte AK Parti'den asgari ücret açıklaması

Milyonlarca çalışanın beklediği 'Ara zam' tartışmalarına son noktayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ koydu. Dağ, asgari ücrete ara zam gelmeyeceğini, asıl mücadelerinin enflasyonu düşürmek olduğunu dile getirdi.  

Ekonomi

25.06.2024, 12:58

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, asgari ücrete ara zam çalışmasının olmadığını belirterek "Burada artık esas mücadelemiz enflasyonu düşürmek noktasında. Haziran'dan itibaren de enflasyondaki düşüşü görmeye başlayacağız. Temmuz ayında asgari ücretle ilgili bir sürecin olmayacağını söyleyebilirim." dedi.

Kiracılara kötü haber! Ev sahipleri bu belgeyi zorunlu tutuyor! İmzalamayana ev yok Kiracılara kötü haber! Ev sahipleri bu belgeyi zorunlu tutuyor! İmzalamayana... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM UYGULANACAK MI?

Hamza Dağ, ''Kovid’den sonra yaşadığımız süreç, Asgari ücrette yıllık taraflar bir araya gelerek süreç yürütülüyordu. Asgari ücrette yılda 2 kez tarafları bir araya getirdik. Esas mücadelemiz enflasyonu düşürme noktasında. Temmuz ayında asgari ücretle ilgili bir süreçle ilgili bir süreç olacak mı derseniz, olmayacak diyebilirim.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading