Yandex Metrica

Müjde gece yarısı 00:00'da geldi: 13.000 TL ikramiye emeklilerin hesaplarına yatacak

Müjde gece yarısı 00:00'da geldi: 13.000 TL ikramiye emeklilerin hesaplarına yatacak

Milyonlarca emekliye müjdeli haber gece yarısı 00:00'da geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte emeklilerin hesabına 13.000 TL ikramiye yatacak! 

Ekonomi

16.09.2024, 16:33

Resmi Gazete'de yayımlanan karar emeklilere ilaç gibi gelecek. Gece yarısı gelen duyuruda emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden alan ve maaş hesabı olan herkes, 13000 TL ek ödeme alacağı duyuruldu. 

Emeklilerin Ziraat Bankası maaş müşterisi olmaları durumunda 13.000 TL'ye varan nakit ödeme yapılağı aktarıldı. Nakit ihtiyacı olan emekliler başvuru yapmaları halinde 36 ay vade ile 13.000 TL emekli kredisi alabilecek. 

THY'nin en pahalı uçak bileti belli oldu: İşte dudak uçuklatan biletin fiyatı THY'nin en pahalı uçak bileti belli oldu: İşte dudak uçuklatan... Haberi Görüntüle

13.000 TL EMEKLİ KREDİSİ ZİRAAT BANKASI'NDA

Emeklilerin her daim yanında olmaya devam eden Ziraat Bankası, emeklilerin nakit ihtiyacına yeni çözüm üretti. 13 bin TL'ye kadar emekli kredisi çekmek isteyen vatandaşların Ziraat Bankası maaş müşterisi olması yeterli. 

Başvuru halinde emeklilerin hesabına ödeme Eylül ayı sonuna kadar geçecek. Resmi Gazete'de açıklanan yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasında özellikle emekli maaşı hesabı üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilere devlet destekli faiz oranları ile birlikte diğer bankalara nazaran daha düşük faizlerle krediler verilecek.

Balıkçı tezgahları dolup taşmıştı! Şimdi dümeni Rusya'ya kırdı Balıkçı tezgahları dolup taşmıştı! Şimdi dümeni Rusya'ya kırdı Haberi Görüntüle

İHTİYAÇ KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emekli kredisine Ziraat Bankası üzerinden başvuru yapmak isteyen emekliler, banka şubesine giderek işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir. Ziraat Bankası şubelerine giderek kimliğinizle birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden yapacağınız başvurular sonrasında sizlere 36 ay vadeli kredi kampanyasına başvurunuz alınacaktır.

İhtiyaç kredisi başvurusu tamamlanan emekli, kredi ödemelerini alabilmektedir. Sadece 13.000 TL değil, daha yüksek limitlerde de Ziraat Bankası üzerinden bireysel krediler kullanabilirsiniz. Özellikle banka hesabı olup kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar yüksek limitli kredi alıp diğer bankalardaki borçlarını ödemek istiyorlarsa da devlet destekli olarak verilen emekliler için kredi kampanyasından faydalanarak borç kapatma kredisi kullanabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading