Nakit paraya ihtiyacı olanlara müjde! O numaraya mesaj atmanız yetiyor

Nakit paraya ihtiyacı olanlara müjde! O numaraya mesaj atmanız yetiyor

Nakit ihtiyacı olanlar için sevindirici kampanya geldi! O numaraya mesaj attıktan sonra acil hemen ihtiyaç kredisi veriliyor.   

Ekonomi

27.09.2024, 18:39

Ziraat Bankası sayesinde  50.000 TL kredi hemen onaylanıyor. 47 57’ye SMS gönderenlere anında acil ihtiyaç kredisini tanımlıyor. Kampanya Ekim ayının ilk günlerine kadar sürecek. Yeni kampanya kapsamında sadece sms gönderenlere anında 50.000 TL’lik ihtiyaç kredisi tanımlandığı açıklandı. 

Nakit paraya sıkışan müşterileri için düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatını Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası tanımladı. Acil nakit ihtiyacı olan herkes Ziraat Bankası müşterisi olduktan sonra kampanyadan yararlanabiliyor.  

Bu ilçelerde kiralar sudan ucuza gidiyor! Piyasa fiyatlarını duyan koşuyor Bu ilçelerde kiralar sudan ucuza gidiyor! Piyasa fiyatlarını duyan koşuyor Haberi Görüntüle

BÜYÜK KAMPANYA!

Ziraat Bankası, 50.000 TL’ye kadar üst limitli kredilerin faizlerini düşürdü. Üstelik şubeye gitme zorunluluğunu da kaldırdı. Sadece T.C kimlik kartı ile mesaj göndererek Ziraat Bankası’ndan kredi alabilirsiniz. Ziraat Bankası hızlı Kredi kampanyasında başvuru şartları belli oldu. Başvuru onay süreci de netleşti.

Dev havayolu şirketi iflas bayrağını çekti! Kriz onları da yaktı Dev havayolu şirketi iflas bayrağını çekti! Kriz onları da yaktı Haberi Görüntüle

36 AY VADE FIRSATI

Eylül ayının son günlerine düzenlenen bu kampanya sayesinde Ziraat Bankası, acil paraya sıkışan müşterileri için 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli kredi fırsatı verecek. Bu fırsattan faydalanmak için kredi puanınızın 1200 ve üstü olmalıdır. Kampanya kapsamında faiz ise uygun bir oranda uygulanacak. Bu düşük fazli kredi fırsatı sadece 5 dakika içinde onaylanıyor.

Emlakta yeni dönem başlıyor! Bu kurala uymayanlara 158 bin lira ceza kesilecek Emlakta yeni dönem başlıyor! Bu kurala uymayanlara 158 bin lira... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Krediye başvurusu ise çok kolay, cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünde T.C. kimlik numaranızı yazıp boşluk bıraktıktan sonra kredi yazarak 47 57' ye mesaj göndermeniz yeterli. Bunun dışında başvuru yapamanın bir yolu daha var. Ziraat Bankası’nın acil kredi kampanyasından yararlanmak için mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru kısmından yapabilirsiniz. 

ABD Türk tarımını böyle bitirdi: Gizliliği kaldırılmış CIA belgelerinde şok ifadeler ABD Türk tarımını böyle bitirdi: Gizliliği kaldırılmış CIA belgelerinde şok... Haberi Görüntüle

3 AY ÖDEME ERTELEME FIRSATI 

Ziraat Bankası bu kredi kampanyasını müşterilere, 36 ay vadeli olarak sunuyor. Ancak 3 ay ödeme erteleme fırsatlarıda bulunuyor. Kampanyanın son başvuru tarihi 10 Ekim 2024. Bu tarihe kadar kampanya geçerli olacak. Kampanya hakkında detaylı bilgi için Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret ederek daha detaylı bilgi alınabilir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading