Yandex Metrica

Sitede Ara

Nvidia'ya antitröst mahkeme celbi ortalığı karıştırmıştı! Ve beklenen açıklama geldi

Nvidia'ya antitröst mahkeme celbi ortalığı karıştırmıştı! Ve beklenen açıklama geldi

Nvidia, ABD Adalet Bakanlığı'ndan antitröst mahkeme celbi aldığına yönelik çıkan haberler sonrası açıklama yapma gereği duyarak kamuoyunu bilgilendirdi. ABD Adalet Bakanlığı'ndan antitröst soruşturması kapsamında mahkeme celbi aldığına ilişkin şirket iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı..

Ekonomi

05.09.2024, 17:50

Nvidia, ABD Adalet Bakanlığı'ndan antitröst soruşturması kapsamında mahkeme celbi aldığı yönündeki haberleri yalanladı. Bloomberg'in Salı günü yaptığı haberin ardından, şirketin hisseleri mesai sonrası işlemlerde düşüş yaşamıştı. Ancak bir Nvidia temsilcisi CNBC'ye yaptığı açıklamada, "ABD Adalet Bakanlığı ile görüştük ve mahkeme celbi almadık" diyerek bu iddiaları reddetti.

Emeklilik sisteminde köklü değişim! Yaş şartı, prim günü sayısı ve çalışma yılı nasıl olacak? Emeklilik sisteminde köklü değişim! Yaş şartı, prim günü sayısı ve... Haberi Görüntüle

PAZAR HAKİMİYETİ SPEKÜLASYONLARININ ARDINDAN GELDİ

Çıkan haber, Nvidia'nın yapay zeka yongaları konusundaki pazar hakimiyeti ile ilgili spekülasyonların ardından geldi. Şirket, veri merkezleri için geliştirilen yapay zeka çip pazarının %80'inden fazlasını kontrol ediyor. Nvidia temsilcisi, şirketin başarısının tamamen liyakate dayandığını ve müşterilerin kendileri için en iyi çözümü tercih ettiğini vurguladı.

Nvidia hisseleri, bu haberler öncesinde de %10 oranında değer kaybetmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading