Yandex Metrica

Oluk oluk doğalgaz akacak! Rusya kilit noktayı belirledi: Türkiye enerji üssü olacak

Oluk oluk doğalgaz akacak! Rusya kilit noktayı belirledi: Türkiye enerji üssü olacak

 Rus gazının Ukrayna üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi konusunda alternatif güzergahları duyuran Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Bu güzergahların kilit noktasının Türkiye olduğunu duyurdu.

Ekonomi

28.08.2024, 21:37

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peskov'un Ruz gazına ilişkin yaptığı açıklamadaki Türkiye detayı ise heyecanlandırdı. 

Rus gazının Ukrayna üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi konusunda alternatif güzergahların ve Türkiye'de doğalgaz merkezine yönelik planlarının olduğunu belirten Rus gazının Ukrayna üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi konusunda alternatif güzergahların ve Türkiye'de doğalgaz merkezine yönelik planlarının olduğunu ifade etti.

Evde bakım maaşı alanlar dikkat! Maaş ödemeleri hesaplara yatıyor: 8 Eylül evde bakım maaşı yatan iller listesi Evde bakım maaşı alanlar dikkat! Maaş ödemeleri hesaplara yatıyor: 8... Haberi Görüntüle

AVRUPA KRİZİN EŞİĞİNDE

Anlaşmanın uzatılmaması halinde, Avrupalı tüketicilerin daha yüksek fiyatlarla karşı karşıya kalacaklarını söyledi. Ukrayna, Rusya ile yeni bir doğalgaz transit anlaşması yapmayı planlamadığını daha önce birçok kez açıklamıştı.

Türkiye’de kurulması planlanan doğalgaz merkezi, Rusya tarafından Avrupa’ya doğalgaz sevkiyatında cazip ve gerçekçi bir proje olarak görülüyor.

2025 asgari ücret ne kadar olacak? OVP sonrası ilk tahmin geldi! 2025 asgari ücret ne kadar olacak? OVP sonrası ilk tahmin... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE DOĞALGAZ ÜSSÜNE DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 4 Eylül’de Soçi’de yaptıkları görüşmeyle, Türkiye’de kurulacak doğalgaz merkezi projesine hız verildiği açıklanmıştı.

Putin, burada yaptığı açıklamada, Gazprom’un BOTAŞ’a projeye yönelik yol haritasını sunduğunu duyururken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da İstanbul Finans Merkezi'nin aynı zamanda Türkiye’nin enerji merkezi haline geleceğini söylemişti.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading