Yandex Metrica

Otomobil devinden kritik hata! 1.5 milyon araç geri çağrılacak

Otomobil devinden kritik hata! 1.5 milyon araç geri çağrılacak

Münih merkezli otomobil devi BMW Group, fren sistemindeki büyük hata sonucu 1,5 milyon aracını geri toplayacağını duyurdu.

Ekonomi

11.09.2024, 10:15

BMW Group, 2024 mali yılına ilişkin beklentilerinde düzenlenmeye gitti. Buna göre gren sistemindeki krtik hata sonucu 1,5 milyon aracının etkilendiğini ve geri çağırılacağını duyuran otomobil devi, garanti maliyetlerinde de artış görüleceğini duyurdu.

Açıklamanın ardından BMW'nin hisselerindeki düşüş yüzde 11'i aştığı belirtildi.

BMW, ayrıca Çin'deki talebin durağanlaşması sebebiyle satışlarının etkikendiğini ve tüketici talebinin zayıf kaldığını aktardı.

Dolar ve euro güne nasıl başladı? İşte 10 Eylül 2024 döviz kurlarının açılış seviyeleri... Dolar ve euro güne nasıl başladı? İşte 10 Eylül 2024... Haberi Görüntüle

KRİZ BÜYÜYOR

BMW'deki sorunlar, Avrupa'nın en büyük ekonomisi Almanya'daki Volkswagen'deki kriz ve ülkedeki sanayisizleşme riskine yönelik uyarıların arttığı bir dönemde yaşanmakta.

Ve beklenen rapor çıktı: Türkiye'nin dış ticaret açığı azalıyor! Cari denge Temmuz'la beraber üst üste iki ay fazla verdi Ve beklenen rapor çıktı: Türkiye'nin dış ticaret açığı azalıyor! Cari... Haberi Görüntüle

TARİHİNDE BİR İLK

Alman üretici Volkswagen tasarruf ve maliyet azaltma önlemleri doğrultusunda tarihinde ilk kez Almanta'daki fabrikalarını kapatmayı değerlendirirken, şirket 30 yıllık istihdam koruma anlaşmasını erken sonlandıracağını doğruladı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading