Yandex Metrica

Sitede Ara

Petrol Ofisi, BP'yi satın mı alıyor?

Petrol Ofisi, BP'yi satın mı alıyor?

Petrol Ofisi'nin BP Türkiye'yi devralma süreci, Rekabet Kurumu'nun onayı ile tamamlandı. CEO Mehmet Abbasoğlu, anlaşmanın resmiyet kazandığını duyurdu.

Ekonomi

15.09.2024, 17:03

Petrol Ofisi CEO’su Mehmet Abbasoğlu, Rekabet Kurumu’nun Petrol Ofisi Grubu’nun BP Petrolleri A.Ş. ve BP Turkey Ltd. şirketlerini devralmasına yönelik onayı verdiğini açıkladı. Bu satın almanın Türkiye akaryakıt sektöründe önemli bir dönüm noktası olduğu vurgulandı.

1 liralık ev ilanına ceza! Reklam Kurulu'nun aldatıcı ilanlara yönelik çalışması sürüyor 1 liralık ev ilanına ceza! Reklam Kurulu'nun aldatıcı ilanlara yönelik... Haberi Görüntüle

ANLAŞMA ÖNCEDEN AÇIKLANMIŞTI

Petrol Ofisi, geçen yıl Kasım ayında BP Türkiye’nin akaryakıt operasyonlarını devralacağını kamuoyuna duyurmuştu. Bu süreç, Rekabet Kurumu’nun onayını bekliyordu ve nihayet bu aşama başarıyla tamamlandı. Böylece Petrol Ofisi, Türkiye’deki akaryakıt dağıtım ağını genişleterek sektördeki konumunu güçlendirmiş oldu.

Emlakta yeni dönem başlıyor! Bu kurala uymayanlara 158 bin lira ceza kesilecek Emlakta yeni dönem başlıyor! Bu kurala uymayanlara 158 bin lira... Haberi Görüntüle

SEKTÖRDE YENİ DÖNEM

Bu satın alma, Türkiye akaryakıt sektöründe dengeleri değiştirecek nitelikte. Petrol Ofisi’nin, BP Türkiye’yi bünyesine katması, dağıtım ağını genişletmesi ve hizmet kalitesini daha da yukarı taşımayı hedeflediği çıkça gösteriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading