Yandex Metrica

Sitede Ara

Peynir ekmek gibi araba satacaklar! Nissan'dan dev kampanya: İster 100 bin indirim ister 500 bin alım desteği

Peynir ekmek gibi araba satacaklar! Nissan'dan dev kampanya: İster 100 bin indirim ister 500 bin alım desteği

Araç sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş müjde Nissan bayilerinden geldi. Son kampanyasını vatandaşlara duyuran Nissan peynir ekmek gibi araba satmaya hazırlanıyor. İşte Nissan temmuz ayı kampanyaları...

Ekonomi

16.07.2024, 13:08

Arabasını değiştirmek isteyenler, ilk defa araba alacaklar aman dikkat! Nissan'ın bu kampanyasına bakmadan karar vermeyin! Müşterilerine iki seçenek sunan Nissan, isteyene 100 bin TL indirim, isteyene 500 bin TL otomobil alım desteği verecek.

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte otomobil markalarının kampanyalarında da değişimler başladı. Yeni kampanyalarını ayın ilk günü itibarıyla duyurmaya başlamış olan dünyaca ünlü otomobil markalarından açıklamalar peş peşe geldi.

Türkiye'de satışa çıkardığı yeni modelleriyle pazar payı yüksek olan markalardan biri haline gelen Nissan da temmuz ayı kampanyalarını açıkladı. 

Devletten çocuklu ailelere destek: Her ay hesaplara 12 bin lira yatacak Devletten çocuklu ailelere destek: Her ay hesaplara 12 bin lira... Haberi Görüntüle

İSTER İNDİRİM İSTER ALIM DESTEĞİ

Nissan'ın sevilen modellerinden biri olan Juke için temmuz ayı kampanyası gerçekleştirmiş olan Nissan, birbirinden farklı avantajları bu modeli için devreye aldı. Bu modelde 100 bin TL nakit indirimini hem bireysel hem de ticari müşterilerine sunan Nissan, indirimin yanı sıra bireysel müşterileri için faizsiz 240 bin TL kredi desteği vereceğini de bildirdi. Nissan’ın kredi kampanyasının geri ödeme planı ise 12 ay olarak belirlendi.

Türkiye pazarında kendine yer açan Qashqai e-Power için de bir indirim haberi veren Nissan, ticari müşterilerine özel olarak bu modelde 100 bin TL nakit alım indirimi sağlayacağını belirtti. Aynı zamanda kredi kampanyasının olduğunu da duyuran Nissan, bu model için kredi üst limitini 500 bin TL, geri ödeme süresini ise 6 ay olarak belirledi.

Öte yandan Nissan'dan bir açıklama da yeni Qashqai hafif hibrit model otomobili için geldi. Bu otomobilde ticari müşterileri için 100 bin TL nakit alım indirimi gerçekleştirecek olan Nissan, aynı zamanda dileyen ticari müşterilerinin faizsiz ve 6 ay geri ödemeli şekilde 500 bin TL’ye kadar kredi kullanabileceğini duyurdu.

Ayrıca Nissan'ın tüm modelleri için kampanya geçerlilik tarihi de belli oldu. Kampanyalarını 1 Temmuz 2024 itibariyle başlatan Nissan, kampanyanın sonu eriş tarihini ise, 31 Temmuz 2024 olarak açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading