Peynir ekmek gibi sıfır araç satacaklar! Hyundai gemileri yaktı: Hem ucuz hem de az yakıyor

Peynir ekmek gibi sıfır araç satacaklar! Hyundai gemileri yaktı: Hem ucuz hem de az yakıyor

Sıfır araç alma hayali kuran milyonlarca vatandaşa müjde Hyundai'den geldi. Hyundai Türkiye piyasasına damga vuracak otomobilinin tanıtımını yaptı. 

Ekonomi

07.10.2024, 18:45

Aracım hem ucuz olsun hem de az yaksın diyorsanız dikkat! Hyundai'den sıfır araç alacaklara müjde geldi. Türkiye'nin en ucuz araçlarından bir tanesini tanıtan Hyundai yeni modeli ile peynir ekmek gibi satış yapmak istiyor. 

Ekonomik rahatlama için tarih verdi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Ekonomik rahatlama için tarih verdi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Haberi Görüntüle

HYUNDAI INSTER TÜRKİYE FİYATI

Türkiye'deki elektirkli araç piyasasına yeni bir slok getiren Hyundai, mini SUV modeli Inster'in Avrupa fiyatlarını açıkldaı. Avrupa'da i20 başlangıç fiyatına sahip olan Inster, Türkiye'de yüzde 10 ÖTV avantajı sayesinde 950 bin TL civarında satışa sunulacak.

3 yıl dolmadan emekli maaşını taşıyanlar 20 bin TL kazanıyor! ING Bank’tan çılgın promosyon 3 yıl dolmadan emekli maaşını taşıyanlar 20 bin TL kazanıyor!... Haberi Görüntüle

ÇİFT BATARYA SEÇENEĞİ

Hyundai mini SUV modelinde 42 kWh ve 49 kWh olmak üzere iki farklı batarya seçeneği sunuyor. Söz konusu bataryalar kullancıya 327 KM ile 370 KM arasında değişen bir menzil imkannı sağlıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading