Yandex Metrica

Psikolojik sınır aşıldı: Gram altından rekor üstüne rekor! Artık tutmak imkansız

Psikolojik sınır aşıldı: Gram altından rekor üstüne rekor! Artık tutmak imkansız

Bayram tatilinin sona ermesiyle piyasalardaki hareketlilik tekrar başladı. Gram altın, piyasaların açılmasıyla rekor üstüne rekor kırarak 2 bin 545 TL seviyesine kadar yükseldi.  

Ekonomi

21.06.2024, 15:58

Yurt içi piyasalar bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte dün tekrardan işlemlere açıldı. Uzun süredir zincirlenmiş şekilde 32 seviyelerinde dolaşan Dolar/TL kuru, 33'e doğru gidiyor.

Bugün de gram altın fiyatı kritik seviyeyi aşarak rekor üstüne rekor kırıyor. Peki bu neyden kaynaklanıyor?

ABD ekonomisine dair verilerin olumsuz gelmesi Fed'in faiz indirimi ihtimalini biraz daha yükseltti. Merkez Bankalarının altına yönelmesi, sarı metaldeki yükselişi de tetikliyor.

Temassız ödeme yapanlar dikkat! Limit pazartesi gününden itibaren artıyor Temassız ödeme yapanlar dikkat! Limit pazartesi gününden itibaren artıyor Haberi Görüntüle

FAİZ İNDİRİMİ BEKLENTİSİ, ALTIN FİYATLARINI FIRLATTI

Eski St. Louis Merkez Bankası Başkanı James Bullard, ABD'nin para politikasındaki gevşeme hızının yavaş olmasını beklediğini ancak son enflasyon verilerinin Eylül ayında faiz indirimi için umut uyandırdığını dile getirdi.

Rus gazetecinin Türkiye tatili: Şezlong için pusuya yattım, klima çalışırken battaniye hayali kurdum Rus gazetecinin Türkiye tatili: Şezlong için pusuya yattım, klima çalışırken... Haberi Görüntüle

PSİKOLOJİK SINIR AŞILDI

Altın fiyatlarındaki yükseliş rekor seviyelere yaklaştı. 19 Nisan 2024 tarihinde 2552 lirayla tarihi yüksek seviyeye ulaşan gram altın bugün 2503 liraya kadar yükseldi. Gram altın, 2500 TL olan psikolojik sınırı bu sayede aşmış oldu.

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading