Yandex Metrica

Resmi Gazete'de yayımlandı: EPDK'dan 14 şirkete lisans

Resmi Gazete'de yayımlandı: EPDK'dan 14 şirkete lisans

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik ve petrol piyasasında faaliyet göstermek üzere 14 şirkete çeşitli lisanslar verdi. Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Ekonomi

10.09.2024, 10:30

EPDK tarafından elektrik piyasasında faaliyet gösterecek şirketlere 8 üretim lisansı ve 2 tedarik lisansı verildi. Bunun yanı sıra, elektrik piyasasında 9 şirketin üretim lisansı sona erdirildi. Ayrıca, 1 şarj ağı işletmeci lisansı verilirken, 3 şarj ağı işletmecisinin lisansı da iptal edildi.

Yaşlı ve emekli maaşlarında sürpriz zam! Sosyal destek ödemelerinde yeni dönem! 2025 Ocak ayı zam oranları şekillendi! Yaşlı ve emekli maaşlarında sürpriz zam! Sosyal destek ödemelerinde yeni... Haberi Görüntüle

PETROL PİYASASINDA LİSANS DÜZENLEMELERİ

Petrol piyasasında ise 2 şirkete ihrakiye teslimi lisansı ve 1 şirkete madeni yağ lisansı verildi. Ayrıca 1 şirketin dağıtıcı lisansının süresi uzatıldı.

EPDK’nin verdiği lisanslar, enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin hizmet alanlarını genişletirken, bazı lisansların sonlandırılması sektörün yapısını gözler önüne serdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading