Yandex Metrica

Sitede Ara

Sahibinden.com'dan ilginç uygulama: Fiyat geçmiş eklentisini kullananlara engel

Sahibinden.com'dan ilginç uygulama: Fiyat geçmiş eklentisini kullananlara engel

Türkiye'nin en büyük çevrimiçi internet sitelerinden biri olan sahibinden.com ilginç bir olayla gündemde. Sitede ilanların tüm zamanlar için kullanılan fiyat değişikliğini gösteren eklenti engellendi. Kullanıcılar, eklentiyi kullandıkları takdirde sahibinden.com'a erişemiyorlar.  

Ekonomi

24.06.2024, 18:57

En sık kullanılan ikinci el ilan sitesi sahibinden.com ilginç bir olayla gündeme geldi. Platform, Google Chrome eklentisi sebebiyle kullanıcıları engellemeye başladı. Platformdan yapılan açıklamada, söz konusu olan eklenti, sahibinden.com'un kullanım koşullarına aykırı. Peki bu eklenti ne?

Fiyatları düşürdüler, istediklerini alamadılar: Şimdi daha da düşürecekler! O süre uzatıldı Fiyatları düşürdüler, istediklerini alamadılar: Şimdi daha da düşürecekler! O süre... Haberi Görüntüle

FİYAT GEÇMİŞ EKLENTİSİ NEDEN YASAK?

Söz konusu eklenti, "Sahibinden Fiyat Geçmişi" ismi olarak biliniyor ve geçmiş dönemdeki ilanların fiyatlarının göstermesine olanak sağlıyor. Bu eklenti "gecmisi.com.tr" ekibi tarafından geliştirildi. Teknoweb'de yer alan habere göre, platform, bu eklenti ile siteye ulaşmak isteyen kullanıcıların erişimini kısıtlamış durumda. 

Bu arabalar peynir ekmek gibi satacak: 1 milyon TL'nin altındaki sıfır otomobiller Bu arabalar peynir ekmek gibi satacak: 1 milyon TL'nin altındaki... Haberi Görüntüle

SAHİBİNDEN AÇIKLAMA YAPTI

Olaya ilişkin açıklama yapan sahibinden.com, "Tarayıcınızda kullandığınız eklenti ile ilan fiyat geçmişini sahibinden.com'un Kullanım Koşulları'na uygun olmayan şekilde görüntülediğiniz tespit edilmiştir. Bu nedenle sahibinden.com'a girişiniz geçici olarak engellenmiştir. Tarayıcınızdan eklentileri sildiğiniz takdirde kısa bir süre sonra siteye tekrar giriş yapabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Kilosu tam 600.000 TL! Onu kullanan 10 yaş gençleşiyor: İşte altından bile değerli o mucizevi bitki Kilosu tam 600.000 TL! Onu kullanan 10 yaş gençleşiyor: İşte... Haberi Görüntüle

DOMAIN KRİZİ YAŞANMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Sahibinden.com ocak ayının başında bir erişim sorunu yaşamış ve sorunun domain kaynaklı olduğu belirtilmişti. Saatler süren çalışmanın ardından açıklama yapan Sahibinden.com, "Alan adı hizmetini sağlayan firma gerekli teknik çalışmaları tamamlamış ve platformumuza erişim normale dönmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading