Yandex Metrica

Sitede Ara

Samsung Galaxy S24 FE ne zaman satışa çıkıyor, fiyatı ne kadar?

Samsung Galaxy S24 FE ne zaman satışa çıkıyor, fiyatı ne kadar?

Güney Koreli akıllı telefon üretici Samsung'un, heyecanla beklenen Galaxy S24 FE modelinin ne zaman tanıtılacağı sosyal medyaya sızdırıldı.  Peki, Samsung Galaxy S24 FE ne zaman satışa çıkıyor, fiyatı ne kadar?

Ekonomi

23.09.2024, 17:17

Güney Koreli şirket Samsung, amiral gemisi serisi  Galaxy S24'ün FE modeli üzerinde çalışmalarını sürdüroy. Samsung'un yeni çıkaracağı model hem tasarımı hem de teknik özellilleri daha önce ortaya çıkmıştı. Şimdi ise telefonun tanıtım tarihi sızdırıldı.

Türkiye için sevindiren değerlendirme: S&P'den kredi notunda yeni artış içinm sinyal geldi Türkiye için sevindiren değerlendirme: S&P'den kredi notunda yeni artış içinm... Haberi Görüntüle

SAMSUNG GALAXY S24 FE NE ZAMAN ÇIKICAK?

Samsung Vietnam'dan sızdırılan bilgilere göre, yeni Galaxy S24 FE'nin tanıtılacağı etkinlik 26 Eylül'de düzenlenecek. Bu etkinlikte Galaxy S24 FE'nin yanı sıra Galaxy Tab S10 tabletler de duyurulabilir.

Diğer yandan, söz konusu tarihin henüz Samsung şirketi tarafından doğrılanmadığını da belirtildi.

1999 sonrası sigortalılar dikkat! İkinci emeklilik için müjde verildi! Yeni prim tablosu açıklandı! 1999 sonrası sigortalılar dikkat! İkinci emeklilik için müjde verildi! Yeni... Haberi Görüntüle

GALAXY S24 FE MODELİNİN ÖZELLİKLERİ

Yeni modelde bir önceki nesilde yer alan 6,4 inçlik ekranın yerine 6,7 inçlik bir ekranla gelecek.

Telefonun bataryası, 4500mAh'den 4565mAh'ye çıkarken arka kısmında 50 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açı kamera ve 8 MP telefoto kamera yer alacak.

TÜİK Ağustos ayında en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı: Resmen fark attı TÜİK Ağustos ayında en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı: Resmen... Haberi Görüntüle

GALAXY S24 FE NE KADAR OLACAK?

Galaxy S24 FE'nin fiyatı konusunda henüz bir bilgi yok. Bir önceki model olan Galaxy S23 FE, şu anda ülkemizde 20 bin TL civarında satılıyor.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading