Yandex Metrica

Sigara fiyatlarına okkalı zam yolda! Rakamlar sil baştan değişiyor: İşte Eylül ayı sigara fiyatları

Sigara fiyatlarına okkalı zam yolda! Rakamlar sil baştan değişiyor: İşte Eylül ayı sigara fiyatları

Sigara tiryakilerine kötü haber! Eylül ayında sigara fiyatları sil baştan değişebilir. Sosyal medyada zam haberlerinin yayılmasıyla "Sigaraya zam mı geldi, ne zaman gelecek, eylül 2024'te zam ne kadar olacak?" soruları araştırılmaya başlandı.

Ekonomi

04.09.2024, 09:43

Sigara fiyatlarına yeni zam haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından ortaya atıldı. Dündar sigara fiyatlarına 3 ila 5 lira arasında zam olacağını açıkladı. 

Sosyal medyada hızla yayılan bu söylenti "Sigaraya zam mı geldi?" ve "En ucuz ve pahalı sigara fiyatları ne kadar?" gibi soruları gündeme getirdi. Peki sigara fiyatlarına zam olacak mı?

Ev alacaklar dikkat! Türkiye konut fiyatlarının düştüğü 3 ülkeden biri oldu: Rakamlar adım adım düşüyor Ev alacaklar dikkat! Türkiye konut fiyatlarının düştüğü 3 ülkeden biri... Haberi Görüntüle

SİGARA FİYATLARINA 3 İLA 5 TL ARASI ZAM

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, eylül ayı içinde sigara fiyatlarına 3 ile 5 lira arasında bir zam beklendiğini duyurdu. Dündar, "Enflasyonun düşmesi bekleniyor, ancak bu ay içinde sigara fiyatlarında 3-5 lira arası bir artış olacak" ifadelerini kullandı. 

Kira öder gibi ev sahibi olun! TOKİ çılgın fırsatı duyurdu: Başvuru tarihini sakın kaçırmayın Kira öder gibi ev sahibi olun! TOKİ çılgın fırsatı duyurdu:... Haberi Görüntüle

ALKOL FİYATLARINA ZAM GELECEK Mİ?

Alkol fiyatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede ise Dündar, "Alkole şu anda bir zam geçişi yok" diyerek, sigara fiyatlarına yapılacak zammın alkol ürünlerine yansımayacağını belirtti.

Hedef: Tek hane! Enflasyonun düşmesi hayal değil: OVP ile fiyatlar kontrol altında Hedef: Tek hane! Enflasyonun düşmesi hayal değil: OVP ile fiyatlar... Haberi Görüntüle

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Sigara gruplarına göre en güncel fiyatlar ise şu şekilde:

PM sigara grubunda en pahalı sigara 77 lira, en ucuzu ise 69 lira.

JTI sigara grubunda en pahalı sigara 78 lira, en ucuzu ise 64 lira.

BAT sigara grubunda en pahalı sigara 85 lira, en ucuzu ise 64 lira.

TT sigara grubunda en pahalı sigara 71 lira, en ucuzu ise 60 lira.

Imperial Tobacco sigara grubunda en pahalı sigara 77 lira, en ucuzu ise 62 lira.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading