Yandex Metrica

Sitede Ara

Sigara zam geldi! Güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? Hangi sigaralara zam geldi?

Sigara zam geldi! Güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? Hangi sigaralara zam geldi?

Sigara tiryakilerine kötü haber geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya gelen yeni zammı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla  duyurdu. Bu gelişmenin ardından en pahalı sigara fiyatı 81 TL olurken en ucuz sigara ise 72 TL oldu.  İşte güncel sigara fiyatları...  

Ekonomi

05.09.2024, 18:31

Sigaraya gelen peş peşe zamlarından ardından Eylül ayında bir yenisi daha eklendi. Artan ÖTV fiyatlarının sigaraya zam olarak yansıması ve Ağustos yaında da sigaraya zam gelmesinin ardından sigara fiyatlarına bir daha zam geldi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Eylül ayında sigaraya zam geldiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Dündar yaptığı paylaşımda, "Hayır olsun, sigaraya zam geldi" diye yazdı. Zamlı sigara fiyatları listesine göre, sigara grubunda fiyatlar 3-4 TL arttı. PM sigara grubuna zam bugünden itibaren geçerli olacak. Dündar bir diğer paylaşımında, "Bu zamlar burada durmayacak. Sigara da dahil buna" ifadelerini kullandı.

Enflasyondaki gerileme borsayı etkiler! İslam Memiş'ten pazartesi uyarısı: Eline yeni dolar ve TL geçenler dikkat! Enflasyondaki gerileme borsayı etkiler! İslam Memiş'ten pazartesi uyarısı: Eline yeni... Haberi Görüntüle

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

PM sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL, en ucuz sigarası ise 72 TL oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading