Yandex Metrica

Sitede Ara

Sony, GTA 6'nın haklarını satın mı aldı?

Sony, GTA 6'nın haklarını satın mı aldı?

Sony'nin GTA 6'nın pazarlama haklarını satın aldığı iddiası, oyun dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Grand Theft Auto 6, yalnızca PlayStation 5 ve PS5 Pro ile tanıtılabilir.

Ekonomi

06.09.2024, 11:09

Oyun dünyasının en çok beklenen yapımlarından biri olan Grand Theft Auto 6 (GTA 6), yeni bir iddiaya göre Sony tarafından pazarlanacak. PlayStation 5 ve yakında çıkacak olan PS5 Pro ile birlikte tanıtılacağı öne sürülen bu oyun için, Sony'nin pazarlama haklarını satın aldığı iddiası oyun camiasında büyük bir yankı uyandırdı. Sony ile Rockstar Games arasındaki uzun süredir devam eden iş birliği, bu iddia ile daha da güçleniyor.

Sony’nin PlayStation 2 döneminden bu yana Rockstar ile sürdürdüğü yakın ilişki, bu iki devin güçlerini yeniden birleştirme olasılığını kuvvetlendirdi.

Kalkınma Yolu Projesi'nde yeni strateji: Türkiye ve Irak arasında 'yıllık 50 milyar dolarlık' işbirliği! Kalkınma Yolu Projesi'nde yeni strateji: Türkiye ve Irak arasında 'yıllık... Haberi Görüntüle

SADECE PLAYSTATION'A ÖZEL TANITIM

Oyun dünyasındaki bu söylentiyi XNC Podcast'te dile getiren MAGG, Sony'nin GTA 6'nın pazarlama haklarını kilitlediğini ve oyunun tanıtımlarının yalnızca PlayStation platformunda yapılmasına izin verileceğini öne sürdü. Bu anlaşmanın Xbox'taki reklam görünürlüğünü sınırlayabileceği tahmin ediliyor. Ancak bu durum GTA 6'nın Xbox Series X/S'de oynanabilir olmasını etkilemeyecek.

Bugün son gün! 1,5 milyon mükellef yararlanacak Bugün son gün! 1,5 milyon mükellef yararlanacak Haberi Görüntüle

İKİNCİ FRAGMAN NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sony'nin pazarlama anlaşmasının, GTA 6'nın ikinci fragmanının yayınlanmasıyla birlikte duyurulacağı iddia ediliyor. Bu fragmanda PlayStation logosunun yer alması ve oyunun PlayStation 5 ve PS5 Pro ile birlikte ön plana çıkarılması bekleniyor. Ayrıca, bu fragmanın 2024 yılında düzenlenecek Oyun Ödülleri (The Game Awards) sırasında, Aralık ayında yayınlanabileceği de konuşuluyor.

Oyun severler, GTA 6'nın tanıtımları ve oyun dünyasına getireceği yenilikler için heyecanla beklemeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading