SSK ve Bağ-Kurlulara sevindiren haber! Emekliler için talimat verildi! Bankalardan 30 bin TL destek!

SSK ve Bağ-Kurlulara sevindiren haber! Emekliler için talimat verildi! Bankalardan 30 bin TL destek!

Temmuz ayında bankalar son kampanyalarını duyurdu. Emekli vatandaşlar için Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası emekli vatandaşlar için 30 bin TL kredi vereceğini duyurdu. 

Ekonomi

21.07.2024, 13:06

2024 yılı emekli ilanından sonra bankalar promosyonlarında düzenlemeye gidilmiş, Temmuz ayında da emeklilere 6 aylık enflasyon oranı olarak yüzde 24.73 oranında zam yapılmıştı. Bankalar ise emekliler için yeni bir düzenlemeye daha gitti. SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için ise Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ta Temmuz ayında son kampanyasını duyurdu.

AB'den Temu'ya soruşturma! 10 gün içinde AB'den Temu'ya soruşturma! 10 gün içinde "yasa dışı ürün satışı"... Haberi Görüntüle

EMEKLİ VATANDAŞLARA 30 BİN TL DESTEK

Bankalar emekli vatandaşlar için ek destek ödemeleri için yeni kampanyasını açıkladı. Temmuz bitimine son 10 gün kala emekli vatandaşlara kamu bankalarından 30 bin TL'ye varan nakit desteği sağlayacak. 

Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? Enflasyon rakamları açıklandıktan sonra; dolar, euro ve sterlin fiyatı... Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? Enflasyon rakamları açıklandıktan... Haberi Görüntüle

SON BAŞVURU TARİHİ 31 TEMMUZ

Emekli vatandaşlardan acil nakit ihtiyacı olanlar Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'nın mobil bankacılık ve internet bankacılığına başvuru yapabilecekler. Emekli vatandaşlara hızlı kredi imkanı sunan kamu bankaları 31 Temmuz'a kadar başvuru yapan emekli vatandaşlarına işlemlerini yapıyor. 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading