Yandex Metrica

Sitede Ara

Stokçulara baskın: Mersin'de HKS'ye kaydedilmeyen 380 ton limon tespit edildi

Stokçulara baskın: Mersin'de HKS'ye kaydedilmeyen 380 ton limon tespit edildi

Yurt genelinde stokçulukla mücadele devam ederken Mersin Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri kentteki depolarda denetim gerçekleştirdi. Depolarda son zamanlarda zam rekorlarıyla gündeme gelen limondan tonlarca olduğu görüldü. 

Ekonomi

05.07.2024, 01:31

Limon fiyatları pazar ve marketlerde rekor kırarken Mersin Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 380 ton kayıt dışı limon tespit edildi. 

Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, fiyat rekoru kıran limon için harekete geçti. Kentteki limon depolarında tonlarca limon olduğu ortaya çıktı. 

Yapılan denetimler kapsamda, kent merkezi ve ilçelerdeki soğuk hava depolarında uygulama gerçekleştirildi. 

Merkez Bankası sinyalleri verdi! 500 TL ve 1000 TL'lik banknotlar yolda! O tarihte... Merkez Bankası sinyalleri verdi! 500 TL ve 1000 TL'lik banknotlar... Haberi Görüntüle

380 TON LİMON DEPOLARDA BEKLETİLİYOR

Ekipler Erdemli ilçesindeki iki depoda yaptıkları incelemede, Hal Kayıt Sistemi'nde kaydı yapılmadığı belirlenen 380 ton limon olduğunu tespit etti. Piyasa Gözetimi ve Denetimi Şube Müdürlüğü ekiplerinin de görev aldığı denetimlerde, ürün sahibi 3 kişi hakkında tutanak tutuldu. Ekiplerin, limon fiyatlarındaki artışa yönelik denetimleri devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading