Yandex Metrica

Tarım ve Orman Bakanı'ndan kirli algıya sert tepki: Tamamını alacağız!

Tarım ve Orman Bakanı'ndan kirli algıya sert tepki: Tamamını alacağız!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, depoların dolu olduğu ve ürünlerin çoğunun ithal edildiğine yönelik iddialarla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Yumaklı, söylentilerin gerçek dışı olduğunu vurgulayarak "TMO bünyesinde çalışmalar planlı olarak yürütülüyor. 600'den fazla alım noktamızda bize gelen ürünlerin tamamını alacağız." dedi.

Ekonomi

29.06.2024, 12:27

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, depolar dolu, ürünlerin çoğu ithal vb. söylemlerin hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Bakan Yumaklı, "Toprak Mahsulleri Ofisi bünyesinde planlı şekilde yürüttüğümüz depolama ve alım süreçleriyle, 600'den fazla alım noktamızda bize gelen ürünlerin tamamını alacağız." ifadelerine yer verdi.

Benzin artık sudan ucuz: İmkansızı başardılar, petrol artık 1 liradan bile ucuza satılabilir Benzin artık sudan ucuz: İmkansızı başardılar, petrol artık 1 liradan... Haberi Görüntüle

GERÇEK AYAKKABISINI GİYENE KADAR YALAN DÜNYAYI 3 KEZ DOLAŞIR 

Bakan Yumaklı, Toprak Mahsulleri Ofisi'yle ilgili başlatılan kirli algı operasyonuna sosyal medya hesabından cevap verdi. 

600'den fazla aım noktasıyla ürünlerin tamamını alacaklarını ifade eden Yumaklı şu açıklamada bulundu;

"Gerçek ayakkabısını giyene kadar, yalan dünyayı üç kez dolaşır" sözüne rağmen doğruları açıklamayı sürdüreceğiz.

Milyonların beklediği zam haftası geldi! Zam sonrası memur ve memur emeklisinin maaş hesaplamaları değişti! Öğretmen, polis, doktor... Milyonların beklediği zam haftası geldi! Zam sonrası memur ve memur... Haberi Görüntüle

İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Depolar dolu, ürünlerin çoğu ithal vb. söylemlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Toprak Mahsulleri Ofisi hem kapasite hem de satın alma açısından çiftçimizin her daim hizmetindedir.

O banknotlar artık ATM'lerde geçersiz! Merkez Bankasından şaşırtıcı 500 TL kağıt para açıklaması O banknotlar artık ATM'lerde geçersiz! Merkez Bankasından şaşırtıcı 500 TL... Haberi Görüntüle

ÜRÜNLERİN TAMAMINI ALACAĞIZ

Toprak Mahsulleri Ofisi bünyesinde planlı şekilde yürüttüğümüz depolama ve alım süreçleriyle, 600'den fazla alım noktamızda bize gelen ürünlerin tamamını alacağız.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading