Yandex Metrica

Temmuz'da doğalgaza zam gelecek mi?

Temmuz'da doğalgaza zam gelecek mi?

Vatandaşlar son zamanlarda artan enerji fiyatları nedeniyle elektrik ve doğalgaza zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. BOTAŞ'tan Temmuz ayı için açıklaması vatandaşları sevindirdi. Peki Temmuz'da doğalgaza zam gelecek mi?

Ekonomi

28.06.2024, 12:14

Temmuz ayında doğalgaza zam yapılıp yapılmayacağı merak edilirken Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) bir duyuru yayımladı. 

Pazartesi günü gözler Mehmet Şimşek'te olacak! Yeni vergi taslağı görücüye çıkıyor! Pazartesi günü gözler Mehmet Şimşek'te olacak! Yeni vergi taslağı görücüye... Haberi Görüntüle

TEMMUZ'DA DOĞALGAZA ZAM GELECEK Mİ?

BOTAŞ internet sitesinden yayınladığı tarifesinde Temmuz ayında doğalgaza zam olmadığını belirtti. Doğalgazda Temmuz'da geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı.

Kira öderken bunu yapıyorsanız yandınız: Ev sahibi ihbar ederse... Kira öderken bunu yapıyorsanız yandınız: Ev sahibi ihbar ederse... Haberi Görüntüle

DOĞALGAZA ZAM GELECEK Mİ?

Özellkle kış aylarında vatandaşlar doğalgaz faturlarının oldukça yüksek geldiğinden şikayet ediyordu. Bir hanenin en büyük fatura giderlerinden biri olan doğalgaza zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. BOTAŞ internet sitesinden yayınladığı tabloda mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gaz ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading