THY tarihin en yüksek büyüme rakamına ulaştı! Rekor gelir bakın ne kadar?

THY tarihin en yüksek büyüme rakamına ulaştı! Rekor gelir bakın ne kadar?

Türkiye'nin saygın kurumlarından olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş , bir önceki yıla oranla yüzde 37 büyüme sağlayarak 1,42 milyar dolar gelir elde etti. Şirket, pazar payını yüzde 1,9'a çıkararak şirket tarihinin en yüksek büyüme oranını ve gelirini yakaladı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

Türkiye'nin ve dünyada adından çokça söz ettiren uçak bakım ve onarım sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., 2022 yılı finansal raporlarını açıkladı. 

TC Merkez Bankası Ekim ayı faiz kararını açıklıyor! Öngörüler ne? TC Merkez Bankası Ekim ayı faiz kararını açıklıyor! Öngörüler ne? Haberi Görüntüle

ŞİRKET TARİHİNİN EN YÜKSEK BÜYÜME ORANI VE GELİRİNİ YAKALADI

Buna göre kurum bir önceki yıla göre, yüzde 37 büyüme sağlayarak 1,42 milyar dolar gelir elde etti. Şirket pazar payını  yüzde 1,9'a çıkararak şirket tarihinin en yüksek büyüme oranını ve gelirini yakaladı.

Dolar günü nasıl açtı? İşte 15.10.2024 salı günü dolar/TL'nin işlem gördüğü seviyeler... Dolar günü nasıl açtı? İşte 15.10.2024 salı günü dolar/TL'nin işlem... Haberi Görüntüle

1,42 MİLYAR DOLAR GELİR VE 119 MİLYON DOLAR OPERASYONEL KAR 

Şirketin 2022 yılı performansı ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Teknik. A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, şunları aktardı:

Havacılık sektörünün ihtiyaçlarına göre geliştirdiğimiz kabiliyetlerimiz ve her geçen yıl daha da artırdığımız bakım kapasitemiz sayesinde yerli ve yabancı müşterilerimize kusursuz bir bakım-onarım hizmeti sunmaktayız. 2022 yılını, hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz, pandemi öncesi dönemde yakaladığımız büyüme seviyesini ve gelir rakamlarını aştığımız bir yıl olarak geride bıraktık. Aynı dönemi, 1,42 milyar dolar gelir ve 119 milyon dolar operasyonel kâr ile kapatarak, şirket tarihimizde büyük bir başarıya imza atmış olduk. Şirketimize duydukları güven için müşterilerimize teşekkür ediyor, gösterdikleri azim ve özveri için çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading