Yandex Metrica

Ticaret Bakanı Ömer Bolat 'Müjdemiz olsun' diyerek açıkladı: Yeni hibe desteği geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat 'Müjdemiz olsun' diyerek açıkladı: Yeni hibe desteği geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından hibe destek programına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

04.07.2024, 12:02

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabı üzerinden hibe destek programına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 'Müjdemiz olsun!' diyen Bakan Bolat, yeni hibe desteğinin geleceğini duyurdu.

Bakan Bolat, Ticaret Bakanlığı olarak, Kooperatiflerin Desteklenmesi Programımız (KOOP-DES) kapsamında, kooperatiflere projeleri bazında nakdi destekler sağlamaya devam ettiklerini belirtti.

Beklenen çifte zam kapıya dayandı: Benzin ve motorine zam geliyor? Beklenen çifte zam kapıya dayandı: Benzin ve motorine zam geliyor? Haberi Görüntüle

YENİ HİBE DESTEĞİ

''Bu kapsamda; 2024 yılı ikinci çağrı dönemini kooperatiflerimizin başvurularına açmış bulunuyoruz.'' diyen Bakan Bolat, ''Kooperatiflerimiz; mal alımlarında 400.000 liraya, hizmet alımlarında 60.000 liraya, nitelikli personel istihdamlarında bir personel için yıllık 204.000 liraya ve iki personel içinse yıllık 408.000 liraya kadar hibe desteklerimizden faydalanabilecektir.'' ifadelerini kullandı.

Araç sahipleri deponuzu mutlaka fulleyin: Benzin ve motorine kallavi zam geliyor Araç sahipleri deponuzu mutlaka fulleyin: Benzin ve motorine kallavi zam... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Program kapsamındaki proje başvuruları hakkında da bilgi veren Bakan Bolat, ''Ticaret Bakanlığımız görev alanında yer alan tüm kooperatiflerimize ve üst kuruluşlarına açık olan Program kapsamındaki proje başvuruları, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar Ticaret İl Müdürlüklerimize yapılabilecektir. Tüm kooperatiflerimize hayırlı olsun.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading