Yandex Metrica

Tiryakileri üzecek haber! Sigaraya peş peşe zam: En ucuz sigara fiyatı 72 TL oldu!

Tiryakileri üzecek haber! Sigaraya peş peşe zam: En ucuz sigara fiyatı 72 TL oldu!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara tiryakilerine kötü haberi duyurdu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından Philip Morris grubuna zam geldiğini paylaştı.  Bu zamla birlikte en ucuz sigara 72 TL, en pahalı sigara ise 81 liraya yükseldi.  

Ekonomi

05.09.2024, 11:39

Sigara tiryakilerini üzen bir haber daha geldi. Sigaraya art arda zam gelmeye devam ediyor. Philip Morris sigara grubuna zam geldi. Bu kapsamda en ucuz sigara 72 TL, en pahalı sigara ise 81 liraya çıktı. 

 

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından Philip Morris  sigara grubuna zam geldiğini duyurdu. Dündar, "Hayır olsun, sigaraya zam geldi" açıklamasında bulundu. 

Araç sahipleri depoları fulleme zamanı! Benzin fiyatlarında şaşırtan indirim:  İşte 6 Eylül  benzin, motorin ve LPG'de güncel fiyatlar... Araç sahipleri depoları fulleme zamanı! Benzin fiyatlarında şaşırtan indirim: İşte... Haberi Görüntüle

NE KADAR ZAM GELDİ?

Zamlı sigara fiyatları listesine göre sigara grubunda fiyatlar 3-4 TL arttı. Sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL; en ucuzu ise 72 lira oldu. Sigara zammı bugünden itibaren geçerli olacak.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading