Yandex Metrica

TMSF duyurdu: Anadolu Holding'e bağlı bazı şirketlerin ihale sonuçlarını açıkladı

TMSF duyurdu: Anadolu Holding'e bağlı bazı şirketlerin ihale sonuçlarını açıkladı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Erciyes Anadolu Holding’e bağlı bazı şirketlerin ihale süreçleri ve sonuçlarına dair açıklamalarda bulundu. Açıklamada, yargılama süreci sonunda müsadere kararı verilen ve mülkiyeti Hazine’ye devredilen Erciyes Anadolu Holding’e ait şirketlerin satış ihalelerinin şeffaf bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Ekonomi

28.08.2024, 10:48

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Erciyes Anadolu Holding’e bağlı bazı şirketlerin ihale süreçleri ve sonuçlarına dair bilgi paylaştı.

TMSF, ihale duyurularının Resmî Gazete, kurumun internet sitesi ve Türkiye’nin en yüksek tirajlı beş gazetesinden ikisinde yayımlandığını vurguladı. Açıklamada, ihalelerin sonuçlarına ilişkin şu ayrıntılar paylaşıldı:

İhale sonuçları şu şekilde açıklandı:

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Orta Vadeli Program paylaşımı: 'Güvenimiz ve desteğimiz tamdır' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Orta Vadeli Program paylaşımı: 'Güvenimiz ve desteğimiz tamdır' Haberi Görüntüle

BİZİM MENKUL DEĞERLER A.Ş

"Bizim Menkul Değerler Anonim Şirketinin hazineye ait yüzde 100 oranındaki paylarının satışı için 13 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen ihalede, ihale şartnamesi kapsamında uygun teklif sunulmamış, ihale sonlandırılmıştır.

Sigara fiyatlarına yeni ayarlama: İndirim mi geliyor? Sigara fiyatlarına yeni ayarlama: İndirim mi geliyor? Haberi Görüntüle

MURADİYE ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş

Muradiye Elektrik Üretim Anonim Şirketinin hazineye ait yüzde 100 oranındaki paylarının satışı için 14 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen ihalede, ihale şartnamesi kapsamında uygun teklif sunulmamış, ihale sonlandırılmıştır.

ABD'li dev firmada kriz! İşçiler maaşı beğenmedi, grev kararı aldı ABD'li dev firmada kriz! İşçiler maaşı beğenmedi, grev kararı aldı Haberi Görüntüle

GÜN GÜNEŞ ENERJİSİ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş

Gün Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin hazineye ait yüzde 100 oranındaki paylarının satış ihalesi 16 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İhalede, muhammen bedelin üzerinde en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatılmıştır.

Bu otomobiller kapış kapış gidecek: Zamlar o modelleri teğet geçti: İşte Türkiye'nin en ucuz sıfır araçları Bu otomobiller kapış kapış gidecek: Zamlar o modelleri teğet geçti:... Haberi Görüntüle

BETİM ENERJİ YATIRIM ÜRETİM VE TİCARET A.Ş

Betim Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret Anonim Şirketinin Hazineye ait yüzde 100 oranındaki paylarının satış ihalesi 20 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İhalede en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatılmıştır.

Birikmişi olanlar dikkat! Altın mı, borsa mı, döviz mi? Haftanın en çok kazandıran yatırımı belli oldu! Birikmişi olanlar dikkat! Altın mı, borsa mı, döviz mi? Haftanın... Haberi Görüntüle

SİBELRES ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş

Sibelres Elektrik Üretim Anonim Şirketinin Hazineye ait yüzde 100 oranındaki paylarının satış ihalesi 21 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İhalede en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatılmıştır.

 

İGA duyurdu! İstanbul Havalimanı bir ayda 7,7 milyon yolcu ağırladı İGA duyurdu! İstanbul Havalimanı bir ayda 7,7 milyon yolcu ağırladı Haberi Görüntüle

RHG ENERTÜRK ENERJİ ÜRETİM VE TİCARET A.Ş

RHG Enertürk Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketinin hazineye ait yüzde 100 oranındaki paylarının satışı için 27 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen ihalede, ihale şartnamesi kapsamında uygun teklif sunulmamış, ihale sonlandırılmıştır."

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading