Yandex Metrica

Sitede Ara

TMSF'den flaş satış ihalesi: O şirketin tüm hisseleri satılacak

TMSF'den flaş satış ihalesi: O şirketin tüm hisseleri satılacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bizim Menkul Değerler A.Ş.’nin (BMD Menkul) tüm hisselerini kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle satışa sunuyor.

Ekonomi

10.09.2024, 11:57

TMSF, Hazine mülkiyetinde bulunan yüzde 100 oranındaki Bizim Menkul Değerler A.Ş. (BMD Menkul) paylarını satışa çıkarma kararı aldı. Satış ilanı, 10 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. İhalede kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemleri birlikte uygulanacak.

Ne gıda ne de giyim! Zam şampiyonuna şaşıracaksınız: İstanbul'da en pahalı ve en ucuz ürenler belli oldu! Ne gıda ne de giyim! Zam şampiyonuna şaşıracaksınız: İstanbul'da en... Haberi Görüntüle

İHALENİN MUHAMMEN BEDELİ 380 MİLYON LİRA

İhale kapsamında Bizim Menkul Değerler A.Ş. hisseleri için muhammen bedel 380 milyon lira olarak belirlendi. İhaleye katılım şartları arasında 100 bin lira şartname bedeli, 250 bin lira veri inceleme ve tesis ziyaret izni ücreti bulunuyor. İhaleye katılmak isteyenlerin 19 milyon lira teminat ücretini yatırmaları ve tekliflerini 14 Ekim 2024 saat 16.30’a kadar iletmeleri gerekiyor.

Türkiye'nin dijital dönüşümü hız kazanıyor! OVP ile siber güvenlik ve blokzincirde yeni adımlar atılıyor Türkiye'nin dijital dönüşümü hız kazanıyor! OVP ile siber güvenlik ve... Haberi Görüntüle

İHALE TARİHİ VE YERİ BELLİ OLDU

TMSF, ihalenin 15 Ekim 2024 saat 10.00’da, İstanbul Esentepe’deki merkez binasında yapılacağını duyurdu. Kapalı tekliflerin alınmasının ardından açık artırma süreci de gerçekleşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading