Yandex Metrica

Sitede Ara

TOKİ'den beklenen müjdeli haber geldi! 29 ilde arsa tapu tescil belgeleri erişime açıldı!

TOKİ'den beklenen müjdeli haber geldi! 29 ilde arsa tapu tescil belgeleri erişime açıldı!

TOKİ 'İlk Evim Arsam' projesine başvuru yapan binlerce vatandaş hayallerine kavuşuyor. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere 29 ilde arsa tapu tescil belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu.

Ekonomi

22.06.2024, 18:13

TOKİ 'İlk Evim Arsam' projesi kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere toplamda 29 ildeki vatandaşlara tapu müjdesini duyurdu. Uygun fiyatlı arsa ve konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yapılan projeye rekor başvuru gerçekleşmişti. 

Asgari ücretliye bal kaymak tadında müjde: Bayramdan sonra dev maaş zammı yolda! Asgari ücretliye bal kaymak tadında müjde: Bayramdan sonra dev maaş... Haberi Görüntüle

TOKİ TESCİL BELGELERİ ERİŞİME AÇILDI

Proje kapsamında arsa teslim tarihlerinin nisan ayında netlik kazanmasının ardından arsa tapu tescil belgelerinin de erişime açıldığı öğrenildi. Ankara'da 100 bin, İzmir'de 25 bin, İstanbul'da 50 bin, olmak üzere toplamda 29 ilde erişime açılan belgeler E-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. 

Emekliye en az 17 bin lira zam müjdesi! Memur emeklilerinin aylıkları nasıl değişecek? İşte konuşulan net rakamlar... Emekliye en az 17 bin lira zam müjdesi! Memur emeklilerinin... Haberi Görüntüle

KONUTLARIN İNŞAASINA BAŞLANACAK

Arsa tapu tescil belgesini alan vatandaşların sonrasında konutlarının inşasına başlanacağı öğrenildi.

Arsaların 350 ile 500 metrekarelik konut arazilerinde brüt 150 metrekare konut yapabilecek.

Zeminin ise artı 4 ve artı 5 katı geçmeyeceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading