Yandex Metrica

TOKİ'den ev sahibi olmak isteynelere müjde! Ayda 5.848 TL taksitle 2+1 daire! İşte başvuru şartları

TOKİ'den ev sahibi olmak isteynelere müjde! Ayda 5.848 TL taksitle 2+1 daire! İşte başvuru şartları

Artan konut fiyatları nedeniyle ev sahibi olamayan vatandaşlar için uygun ödeme koşullarıyla TOKİ yeni avantajlı fırsatlarını sundu. Ayda sadece 5 bin 848 TL'ye 155 bin 934 TL peşinatla 2+1 daire sahibi olmak için şartları açıkladı.

Ekonomi

06.09.2024, 15:35

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uygun fiyatlı konut projeleri kapsamında ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlara uygun ödene kolaylıklarını duyurdu. 

Birikmişi olanlar dikkat! Altın mı, borsa mı, döviz mi? Haftanın en çok kazandıran yatırımı belli oldu! Birikmişi olanlar dikkat! Altın mı, borsa mı, döviz mi? Haftanın... Haberi Görüntüle

TOKİ'DEN DAR GELİRLİ AİLELERE EV DESTEĞİ

Türkiye genelinde hayata geçirilen yeni proje kapsamında 240 aya kadar uzanan ve banka kredisi gerektirmeden uygun ödeme yöntemleri ile ev sahibi olma imkanı geliyor. TOKİ'nin Konya'da hazırlamış olduğu proje kapsamında 155 bin 934 TL peşinat ile ayda 5 bin 848 TL taksitle 2+1 daire sahibi olma kolaylığı geliyor. 

Fırsatta son gün! Başvurmayan emekli çok üzülecek! 22 bin TL anında hesabınızda! Fırsatta son gün! Başvurmayan emekli çok üzülecek! 22 bin TL... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Projede 120 ve 180 ay vade seçenekleri ile de ev sahibi olma kolaylığı gelirken Konya Seydişehir Gökçehöyük projesine başvuran vatandaşların kura sonularının 9 Eylül- 11 Ekim 2024 tarihleri arasında Halkbank Seydişehir Şubesi ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi. 

Dar gelirli vatandaşkar için TOKİ GOV TR ve e-Devlet üzerinden yeni proje ilanlarına ulaşılabileceği ve başvurmak için herhangi bir şart olmadığı öğrenildi. Başvuracak kişilerin yalnızca dar gelirli olup, başvurularını Halkbank veya Ziraat Bankası üzerinden yapabilecekler. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading