Yandex Metrica

Sitede Ara

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası başladı mı?

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası başladı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ, geri ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. Kampanya 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Ekonomi

23.09.2024, 14:48

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut ve iş yeri sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik önemli bir indirim kampanyası başlattı. Geri ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için geçerli olan bu kampanya ile borcunu peşin ödeyen alıcılar, yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek.

Kampanya kapsamında tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabilecekler.

Tabela değişti! 17 Eylül benzin ve motorin güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Tabela değişti! 17 Eylül benzin ve motorin güncel akaryakıt fiyatları... Haberi Görüntüle

KISMİ ÖDEMEYLE İNDİRİMDEN YARARLANMA İMKANI

TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası, borcun tamamını ödeyemeyecek vatandaşlar için de fırsatlar sunuyor. Borç bakiyesinin en az yüzde 25'ini ödeyenler de bu indirimden kısmi olarak yararlanabilecek. Böylece borcun tamamını kapatamayan vatandaşlar da önemli bir avantaj elde edebilecek.

Dolar kurundaki baskı devam ediyor! İşte 17 Eylül 2024 güncel dolar, euro fiyatları Dolar kurundaki baskı devam ediyor! İşte 17 Eylül 2024 güncel... Haberi Görüntüle

SON BAŞVURU TARİHİ 18 EKİM 2024

İndirim kampanyasından yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak ödemelerde yüzde 25'lik indirimden faydalanmak mümkün olmayacak.

Cumhurbaşkanı fethe çıkıyor! Financial Times'da dikkat çeken haber: Erdoğan büyük şirket yöneticileriyle görüşecek Cumhurbaşkanı fethe çıkıyor! Financial Times'da dikkat çeken haber: Erdoğan büyük... Haberi Görüntüle

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

İndirim kampanyasından faydalanmak isteyen alıcıların, başvuru tarihinde öncelikle borç kapatma işleminin yapıldığı aya ait taksit ödemesini yapmış olması gerekiyor. Ek olarak geriye dönük herhangi bir taksit veya emlak vergisi borcunun bulunmaması şartı aranıyor.

Bu kampanya en geç 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar geri ödeme taksitlerine başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları için geçerli olacak fakat taksit sayısı 12 aydan az kalan alıcılar indirimden yararlanamayacak.

Konut ve iş yeri alıcıları kampanya kapsamında başvuru yaptıkları bankalardan konut kredisi de kullanarak indirim fırsatından yararlanabilecekler.

Ekonomi uzmanı açıkladı: Dolar rotasını belirledi! İşte güncel döviz kurları Ekonomi uzmanı açıkladı: Dolar rotasını belirledi! İşte güncel döviz kurları Haberi Görüntüle

TOKİ'DEN TAPU SAHİBİ OLMA FIRSATI

TOKİ’nin başlattığı bu indirim kampanyası, borcunu erken kapatarak tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Borçlarını kapatamayanlar için de kısmi ödeme seçenekleriyle esneklik sağlayan kampanya, ev ve iş yeri sahipleri için önemli bir avantaj sağlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading