Yandex Metrica

Sitede Ara

Trump'ın seçim şapkaları Türkiye'de üretiliyor: 100 bin şapka 2,5 dolardan satıldı

Trump'ın seçim şapkaları Türkiye'de üretiliyor: 100 bin şapka 2,5 dolardan satıldı

ABD eski başkanı ve 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı olan Donald Trump'ın seçim kampanyasında kullandığı şapkalar Türkiye'de üretiliyor. "Made in Türkiye" notu taşıyan şapkaların tanesi 2,5 dolardan ihraç edildi.

Ekonomi

11.09.2024, 08:22

ABD'de yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylar gerek konuşmalarıyla gerekse de kılık kıyafetleriyle seçmeni etkilemeye çalışıyor. Eski başkan ve Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ın seçim kampanyasında kullandığı şapka Türkiye'de üretiliyor. Adıyaman’ın Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Zirve Şapka Promosyon,Trump için 100 bin şapka üretti ve tanesi 2,5 dolardan ABD'ye gönderdi.

Pegasus'tan dev kampanya: Yurt dışı 338 TL bilet kampanyası resmen başladı! Pegasus'tan dev kampanya: Yurt dışı 338 TL bilet kampanyası resmen... Haberi Görüntüle

MADE IN TÜRKİYE NOTUYLA

Üzerinde "Make America Great Again" (Amerika’yı yeniden harika yap) yazılı bu şapkalar, "Made in Türkiye" notuyla ABD'ye ulaştırıldı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon beklentisi: Yıl sonu tahminini açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon beklentisi: Yıl sonu tahminini açıkladı Haberi Görüntüle

"ÜLKE EKONOMİSİNE FAYDALI OLDUK"

Konuyla ilgili konuşan fabrika müdürü İsmail Samsama, bunun hem Adıyaman'a hem de Türkiye'ye katkı sağladığını ifade etti. Samsama, "Trump’ın 100 bin şapkası burada üretildi. Bu üretim, Türkiye ekonomisine, Adıyaman’ın Gölbaşı halkına katkı oldu. Burada üretilen şapkaları yurt dışına gönderdik. Bu şapkaları Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesindeki Zirve Şapkanın personelleri bu üretimi yaptı. Türkiye insanları her zaman Çin ve Mısır’ı örnek alıyorlardı, bizim onlardan neyimiz eksik diyerekten bizlerde fabrikamızı burada kurduk. Çin ve Mısır’ın yaptığını bizler şimdi burada kendimiz üretiyoruz. Ülke ekonomisine faydalı olduğumuzu düşünüyorum. Kurumsal olsun, promosyon olsun, bütün şapkaları üretiyoruz. Yurt dışına da üretip gönderiyoruz. Üretimlerimiz hız kesmeden devam ediyor, dünyanın her bir ülkesine ürün gönderiyoruz. İyi ki Türkiye’miz var." dedi.

Türkiye'den 2,5 dolara alınan şapkalar ABD'de 50 dolara satılıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading