Yandex Metrica

Uzmanlar açıkladı: Dolar bir hafta içinde... İşte güncel döviz kurları

Uzmanlar açıkladı: Dolar bir hafta içinde... İşte güncel döviz kurları

Dolar kuru 34 liranın üzerinde seyretmeye devam ediyor. Yatırımcılar, doların daha ne kadar yükseleceğini merak ediyor. 30 Ağustos 2024 Dolar, Euro, İngiliz Sterlini, İsviçre Frangı ve diğer döviz kurlarında güncel rakamlar….  

Ekonomi

30.08.2024, 09:10

Dolar kritik sınırın üstünde tutunuyor. Ekonomi yönetimi ise dolara baskı uygulamaya devam ediyor. Kapalıçarşı’da dolar 34,01 TL, Euro 37,65 TL, İngiliz Sterlini 44,66 TL, İsviçre Frangı ise 40,02 TL'den satılıyor.

Bitcoin neden düşüyor? İşte kriptodaki kaybın iki temel sebebi... Bitcoin neden düşüyor? İşte kriptodaki kaybın iki temel sebebi... Haberi Görüntüle

'DOLARDA BİR HAFTA İÇİNDE...'

İslam Memiş "Dolar için tarih koyuyorum bir hafta içinde bir atak gerçekleşebilir. Dolar 35 lira seviyesini bir anda görebiliriz. Yukarı yönlü ataklar gelebilir. Bu konuda daha önceden uyarılarım oldu. Beklentim bir hafta içinde gerçekleşirse nedenlerini anlatacağım.” diyerek yatırımcıyı uyardı.

Altın fiyatları durdurulamıyor! Düğün sezonunda yeni gelinlerin yüzü düştü: İşte 4 Eylül 2024 güncel altın fiyatları... Altın fiyatları durdurulamıyor! Düğün sezonunda yeni gelinlerin yüzü düştü: İşte... Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS 2024 DÖVİZ KURLARI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading