Yandex Metrica

Vatandaş bayram edecek! Hükümetten 3 çocuklu ailelere ve emeklilere büyük destek! Vergi indirimi ve uygun kredi imkanı geliyor!

Vatandaş bayram edecek! Hükümetten 3 çocuklu ailelere ve emeklilere büyük destek! Vergi indirimi ve uygun kredi imkanı geliyor!

Hükümet, dar gelirli vatandaşlar ve emekli vatandaşlar için büyük bir adım daha attı. Vatandaşın maddi olarak rahatlaması için kira ve gıda yardımı, çocuk bakım desteği, 3 çocuklu ailelere vergi indirimi ve uygun kredi imkanı veriyor.

Ekonomi

29.06.2024, 12:33

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ortak çalışmalarıyla birlikte emekliye, asgari ücretliye, dar gelirli ailelere sosyal yardım imkanı geliyor. 

Kamuya personel alımı bayramda da devam ediyor! Başvurular İŞKUR üzerinden Kamuya personel alımı bayramda da devam ediyor! Başvurular İŞKUR üzerinden Haberi Görüntüle

HÜKÜMETTEN VATANDAŞA SOSYAL DESTEK

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, sosyal yardım kriterleri netliğe kavuşarak, hane halkı gelirleri incelenecek, mülk sahibi kriterleri belirlenerek asıl yardıma muhtaç olan kişilerin yardım alması sağlanacak. 

Son viraja girildi! Memur ve emekli zammı için beklenilen oran belli oldu! Son viraja girildi! Memur ve emekli zammı için beklenilen oran... Haberi Görüntüle

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELELER BELİRLENECEK

Sosyal yardımdan gerçekten faydalanması gereken dar gelirli vatandaşların belirlenerek ihtiyaç sahiplerine doğrudan yardım yapılması için incelemeler yapılacak. 

AK Parti kaynaklarına, “Belediyeden, sivil toplum kuruluşlarından ve ilgili bakanlıklardan ayrı ayrı yardım alanlar var. Bu yardımların tek elden yapılması gerekiyor. Asgari ücreti artırarak refah seviyesine ancak belli bir oranda katkı sağlayabiliyorsunuz. Buradaki refah kaybı sosyal yardımlarla artırılacak. Vatandaş devleti hissedecek. Üç çocuktan sonra vergi indirimi sağlanması, bu ailelerin aldıkları kredilerde faiz oranlarının düşük tutulması gibi uygulamalar hayata geçirilecek” ifade etti.

Çiftçilere katmerli müjde: Bakan Yumaklı resmen açıkladı: 2 milyar 150 milyon lira destekleme ödemesi hesaplarda Çiftçilere katmerli müjde: Bakan Yumaklı resmen açıkladı: 2 milyar 150... Haberi Görüntüle

UCUZ KONUT İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Vatandaşlar için ucuz konut çalışmaları da hayata geçirilmesi için yeni finansal formüllerin üretileceği, TOKİ ile Hazine ve Maliye Bakanlığının ortak çalışmaları ile netlik yaşanacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading