Yandex Metrica

Sitede Ara

Vatandaş ucuz almasın, fiyatlar yeter ki uçsun! Fahiş fiyata satamayınca domatesleri çöpe döktüler!

Türkiye bir yandan gıda enflasyonu mücadele ederken, diğer bir yandan gıda terörüyle aynı şekilde mücadele etmeye devam ediyor. İstanbul Bayrampaşa halinde, yüzlerce kilo domates çöpe dökülmüş halde bulundu.

Ekonomi

23.07.2024, 20:28

Artan enflasyona karşı hükümet yetkililerinin mücedelesi sürerken yeme-içme sektöründe bu mücadeleyi baltalamaya çalışan gıda terörleri bulunuyor. Son olarak gelen bir görüntü bunu bir kez daha kanıtladı. Sırf vatandaş ucuz almasın fiyatlar yeterki uçsun anlayışıyla hareket eden gıda teröristleri kasa kasa domatesleri çöpe döktü. 

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! SGK'dan 112 bin 248 TL ödeme! Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! SGK'dan 112 bin 248... Haberi Görüntüle

KASA KASA DOMATESLER ÇÖPE DÖKÜLDÜ 

Bazı üreticiler fahiş fiyatlarla milleti canından bezdirmeye devam ederken; bu kez İstanbul'da kasa kasa domatesin vatandaşa uygun fiyatla satmak yerine çöpe döküldüğü görüldü.

Türkiye bir yandan gıda enflasyonu ile mücadele ederken, diğer bir yandan gıda terörü sürüyor. Vatandaş gıda fiyatlarında fahiş fiyatlardan şikayet ederken, bazı üreticilerin 'para etmiyor' diyerek çöpe dökmesi gıda sektöründeki vurdumduymazlığı ve kurnazlığı bir kez daha gösterdi. 

Bu kez de İstanbul'da çarşı pazarda kilosu 30 TL'den başlayıp 60 TL'ye varan fiyatlarla satılan yüzlerce kilo domates, Bayrampaşa halinde çöpe dökülmüş halde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading